Monster gerçekten alınır mı? Gerçekten kötü bir marka mı?

Aldım kullanıyorum pek bir sıkıntısını görmedim. Ben yeni aldım sayılır. 1-2 yıldır yakın cevremde çok samimi olduğum 4-5 yıldırda kullanan arkadaşlarım var. Kolayca eziliyor mu konusuna gelirsek. Yumruk atmadın sürece bir şey olmaz. MSI, Acer, ASUS kullandım. Monster tek sıkıntısı ses laptopbun altından geliyor sesi biraz kötü o yüzden. Isınma konusunda ise şuanki gözlemlerim diğer laptoplardan soğuk çalışıyor. Mersin'de yaşıyorum çayır çayır yanıyor burası.

Çevremde tanıdığım dört kişi geçmişte Monster ürünleri kullandılar. İstisnasız hepsinde kullanımdan kaynaklı olmayan sorunlar oldu. Amacım markayı kötülemek değil bizzat kendi gördüğüm ve duyduğum şeyler bunlar. Ucuz olmasının bir nedeni olmalı. Ben şahsen önermiyorum.

Hangi modelini aldınız ?

Hangi modelini aldınız ?
Daha sıcaklığın 80 üstüne çıktını hatırlamıyorum oyunlarda.
Eğer sıcaklık bir tık daha iyi olsun diyorsan A5 yerine A7 alırsın onlarda yan havalandırma da var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Esneme falan yok, direkt hissiyat olarak bana kalitesiz hissettirdi. Bu model olması lazım Tulpar T7 V20.2.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…