WalterBishop Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 967 1 Aralık 2020 #11 WoLeRm dedi: Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATX Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Bu modeli kasıt ettim ama emin değilim öyle biliyorum.
WoLeRm dedi: Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATX Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Bu modeli kasıt ettim ama emin değilim öyle biliyorum.
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 1 Aralık 2020 #12 WalterBishop dedi: Bu modeli kasıt ettim ama emin değilim öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Gaming kullanan arkadaşlarım var ama daha arızaya gelmediler bu da iyi bir şey ama birazda şans işi sıkıntı çekip mağdur olan var ise bilemem.
WalterBishop dedi: Bu modeli kasıt ettim ama emin değilim öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Gaming kullanan arkadaşlarım var ama daha arızaya gelmediler bu da iyi bir şey ama birazda şans işi sıkıntı çekip mağdur olan var ise bilemem.
Xayb Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #13 Yorumlarınız çok teşekkürler kasa olarak en sağlam Asus Lenovo mu diyoruz. Peki Acer gaming laptopları nasıl anladığım kadarıyla monster sıkıntılı WalterBishop dedi: Bu modeli kasıt ettim ama emin değilim öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... 8gb ram yetiyor mu işlemcisi güçlü çünkü 8g Arda9843 dedi: https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ey&utm_source=pc&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc Monster'dan kat kat daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... 8 GB ram yetiyor mu?
Yorumlarınız çok teşekkürler kasa olarak en sağlam Asus Lenovo mu diyoruz. Peki Acer gaming laptopları nasıl anladığım kadarıyla monster sıkıntılı WalterBishop dedi: Bu modeli kasıt ettim ama emin değilim öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... 8gb ram yetiyor mu işlemcisi güçlü çünkü 8g Arda9843 dedi: https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ey&utm_source=pc&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc Monster'dan kat kat daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... 8 GB ram yetiyor mu?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 1 Aralık 2020 #14 Monster önermiyorum. Fakat aralarından v16.6.1 daha iyi. Farklı modellere bakabilirsiniz.