Monster GTX 1650 vs 1650 Ti

Aralarında ciddi bir performans farkı var imkanınız varsa 1650ti olan modeli tercih edin.

Fazla fps fark etmez diyorlar. Gözle görülür bir fark olur mu aralarında?
Evet gözle görülür bir fark olacaktır özellikle ileriye dönük uygulamalarda. Bu sebeple maddi durumunuz varsa Ti modeli tercih edin düz model yerine daha ileriye dönük bir cihaz almış olursunuz.

Arkadaşlara katılmıyorum 4-5 FPS falan farkı var sadece. Çevremde yeni modelleri alan kişilerden deneyimledim bunu yani aradaki fark çok ise fiyat olarak bence değmez. 1650'nin Ti versiyonunun iyi sanılmasının nedeni 1050 ile 1050 Ti'ın arasında çok fark vardı ama aynı şey 1650 için geçerli değil.

Özür dileyerek bir düzeltme yapmak istedim. İki kart ile ilgili detaylı test videoları izlediğimde @CherArslan arkadaşın da dediği gibi anlamlı bir fark göremedim. Ben bu kartı Gtx 1650S modeline yakın olduğunu düşündüğümden böyle bir yorumda bulundum.

Bu arada hangi modeli seçerseniz seçin SSD'yi seçenklerden biraz daha para verip Samsung falan alın çok fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…