Monster Huma H4 V4 1.1 alınır mı?

KeJi

Decapat
Daha fazla  
Monster Huma H4 V4 1.1 sizce nasıl? Oyun konusunda beklentim yok zaten iş konusunda ve okul programlar konusunda nasıl sizce. Alıp kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Gaming laptop almak yerine neden böyle laptoplar alınıyor anlamıyorum. Gaming alsan İşlemci desen daha kuvvetli olur, ekran kartı zaten, rami de 16 gb olan bir gaming laptop alsan hem iş hem oyun hem okul, tüm işlerini görürsün

Daha hafif ve sessiz, görüntüsüyle sade olduğu için olabilir. İş yerlerine ışıklı, rengarenk bilgisayarla gitmek de pek hoş olmayabilir.
Monster Huma H4 V4 1.1 sizce nasıl? Oyun konusunda beklentim yok zaten iş konusunda ve okul programlar konusunda nasıl sizce. Alıp kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Yerine Apple almak daha mantıklı, pek çok kişi de öyle yapıyor.

Taşınabilirlik ve incelik içindir hocam. 15.6 17.3 inç bir laptopu taşımak mı daha kolay yoksa 14 inç bir laptopu mu? Birisi 2.5 kiloysa diğeri 1.8 kilodur. (Tahmini olarak söyledim.) Oyun amacı yoksa gayet mantıklı bu tarz cihazlar almak.

Eğer uygulamalarınız macOS destekliyorsa bu fiyata M1 MacBook Pro alabilirsiniz. Eğer aceleniz yoksa Eylül'deki Apple etkinliğini bekleyip M1X işlemcili MacBook Pro almanızı öneririm.
Kullanıcağım uygulamaların bazıları macOS desteklemiyor ve bu benim için sorun olur.

Kullanıcağım uygulamaların bazıları macOS desteklemiyor ve bu benim için sorun olur.
Hocam o zaman şunu öneririm. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
İşlemcisi çok güçlü. Üstelik bu da 14 inç. Sadece RTX 3050 içerdiği için bir tık daha kalın ama 2 kilonun altındaydı. Genel olarak ince ama Huma ya göre kalın. İşlemcisi de daha güçlü zaten. Aynı bütçede bunu almanızı tavsiye ederim. En kaliteli kasa.

Rtx'e 14" garip olmuş
O konuda haklısınız hocam ama şöyle düşünün genel olarak iş amaçlı ve aşırı taşınabilir bir bilgisayar isteyen ve aynı zamanda oyun da oynayan kişiler için inanılmaz bir bilgisayar. Şahsen ben üniversiteye geçerken bu tarz bir bilgisayar almak istiyorum. Çünkü çok amaçlı ve en iyi kasalardan.

Gayet hoşuma gitti gün içinde gidip bir de kendim görmek istiyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…