Monster Huma H4 v5.1.10 alınır mı?

Aslında ilk baktığım Huawei D14 2023 versiyonuydu, sonrasında kafamız iyice karıştı. D15 ile D14 arasında ne gibi farklılıklar var, ve taşınabilirlik önemli. Yurtta kalıyor internet imkanları kısıtlı 3 kg çok ağır gelir, internete dışarıdan bağlanacak. Çok büyük bir çıkmazdayım.

Ne kadar zor bir işmiş bu seçenekler bir sürü, ne yapsam bilemedim kafam karıştı

Son düzenleme:
Genelden işlemci farklı olur birde panel ama D15 i7 versiyonu dediklerineze göre çok rahat yeteri olur. Birde bu tür cihazlarda sonradan ram eklemesi yapılamıyor o yüzden en az 16 GB ram ve 512 GB SSD fazlasıyla yeter.

Matlab tek çekirdek performansından daha iyi faydalanıyor. Eğer çoklu çekirdeklerden faydalanmayacaksa Intel tarafına bakılabilir.
Önereceğin herhangi bir marka model var mı hocam

Genelden işlemci farklı olur birde panel ama D15 i7 versiyonu dediklerineze göre çok rahat yeteri olur. Birde bu tür cihazlarda sonradan ram eklemesi yapılamıyor o yüzden en az 16 GB ram ve 512 GB SSD fazlasıyla yeter.
Gerçekten yeter mi, malum şartlar çok zorluyor, etrafımda kullanan da yok soramıyorum da

Önereceğin herhangi bir marka model var mı hocam

Gerçekten yeter mi, malum şartlar çok zorluyor, etrafımda kullanan da yok soramıyorum da
Windows en fazla 100Gb kadar bir boyutu mevcut.

Geriye 400 GB boş alan kalıyor buda ona yeterli alan sağlar.
8gb ram bazen yetersiz kalır.
Ben Adobe, stable diffusion ve cyberpunk gibi oyunları ara ara 1 saat kadar oynadığım zaman ram kullanımı 8-12 GBLara çıkıyor.

16 GB ram çok rahat yeterli olur. 3-4 sene çok rahat sorun yaşamadan kullanır.

Ama Huawei modellerde iş,ofis ve okul için tasarlanmış laptoplar.
Size laptop konusunda açık bir fikir olsun diye çok güzel vir video bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu izleyin Huawei d15 çok rahat işini görür.
Demek istediğimi anlarsınız.

Son düzenleme:

Hocam D15 mi D16 mı, mesajda hata var galiba

Birde hangi serisi önerdiğin, sana zahmet veriyorum artık kesinleştirmek istiyorum

İlgin ve diğer arkadaşların ilgisi için çok teşekkür ederim. Hemen satın alma aşamasına geçiyorum. Çok sağol.
Yardımıci olabildiysem ben teşekkür ederim.
Oyun oynayan biri olsaydı daha farklı modeller önerirdim.
Ama söyleyin olurda oyun indirirse çok fazla bir performans beklemesin sonuçta bu laptoplar iş,okul ve ofis için üretilmiş ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…