Monster Huma H4 v5.2 nasıl?

Electusishere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Monster Huma H4 v5.2 modelini almayı düşünüyorum. Gündelik ve iş için kullanılacak. Bu fiyata iyi bir bilgisayara benziyor. Ama bazı insanlarda Monster düşmanlığı var sebebini anlamış değilim. Kullanan arkadaşlar varsa ısınma ve pil sorunları yaşanıyor mu? Sizce alınır mı? Yanıtlarınızı bekliyorum.

Şahsen bir düşmanlık barındırmıyorum hiçbir markaya karşı. Ama çevremde kullananların tecrübesine dayanarak söylüyorum monster alınmaz. Kartlar vs vs yüzünden söylemiyorum kasası dağılıyor.

Bende bu Huma serilerine goz attim almak icin, fiyati gayet guzel duruyor uzerindeki donanima gore. Belki 15 inch olanlarindan alabilirim. Kullanan var ise kullanici yorumu super olur.

Şahsen bir düşmanlık barındırmıyorum hiçbir markaya karşı. Ama çevremde kullananların tecrübesine dayanarak söylüyorum monster alınmaz. Kartlar vs vs yüzünden söylemiyorum kasası dağılıyor.
Bunu soyleyenler Mosnter in buun modelleri icin mi soyluyor yoksa belli basli misal abra serisi alinmaz gibi mi ?

Merhaba.
O fiyatlarında başka bir marka bakmanız oneririm,
Ben yılardır Monster kulandım (Gaming modeli) çok memnun kaldım fakat yeni bir marka geçtimde Monster'da eksikleri çıktı ve keşke başta onu almasaydım dedim.
1 eksik, kasa tasarımı ve kalitesi.
2 eksik, ekran kalitesi.
3 eksik, ve en önemlisi ses, sesi çok as ve epey kalitesiz zira laptop oldu için ses iyi olmalı sonuçta her yere götürebilirsiniz ve bir şey izleyebilirsiniz, yani yanında ekstra bir ses aparatı da götürmek zorunda değilsiniz. Kendi markaları bile uyumlu olmaması. Bir tane hoparlör aldım bukra V1 ve bilgisayarım ile uyumlu olmadı icin ses yukseltme ve kapanma yapamiyordum. Sıkıntı da BIOS onu desteklememesi.
Saygılar.

Merhaba Monster Huma H4 v5.2 modelini almayı düşünüyorum. Gündelik ve iş için kullanılacak. Bu fiyata iyi bir bilgisayara benziyor. Ama bazı insanlarda Monster düşmanlığı var sebebini anlamış değilim. Kullanan arkadaşlar varsa ısınma ve pil sorunları yaşanıyor mu? Sizce alınır mı? Yanıtlarınızı bekliyorum.

Oneri.
Eğer imkânız varsa ( İstanbul'da yasıyorsanız)
Mağazaya gidip kendi bakmalısınız derim.
Saygılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı