Monster HUMA H4 vs Asus Zenbook 14

taka61

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Eşime bir iş bilgisayarı almak istiyoruz. Rahatça taşıyabileceği onu yormayacak ağırlıkta tercihen 14 inç ekran boyutunda.
Şuanda birkaç PC arasında kaldık. Ben şahsen özellikleri ve fiyatlarını göz önüne alarak Monster Huma H4'ün en az 16 GB'lik modellerinden birini almayı öneriyorum.
Ki Windows ile birlikte yaklaşık 26-27bin TL'ye denk geliyor.
Eşim ise HUMA'nın görünüşünü beğenmeyip , Asus Zenbook 14 alma konusunda ikilemde kalıyor.
Ancak aynı özellikteki Zenbooklar 40bin civarında (16 GB olanlar) 8 GB olanlar da şuan 25-30 arası fiyatlandırılıyor (bazıları indirimde olduğundan 25 civarı)
Asus'un OLED olması da bir artısı tabi ki ama ben de karar veremedim.
Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba.

Eşime bir iş bilgisayarı almak istiyoruz. Rahatça taşıyabileceği onu yormayacak ağırlıkta tercihen 14 inç ekran boyutunda.
Şuanda birkaç PC arasında kaldık. Ben şahsen özellikleri ve fiyatlarını göz önüne alarak Monster Huma H4'ün en az 16 GB'lik modellerinden birini almayı öneriyorum.
Eşim ise HUMA'nın görünüşünü beğenmeyip , Asus Zenbook 14 alma konusunda ikilemde kalıyor.
Ancak aynı özellikteki Zenbooklar 40bin civarında (16 GB olanlar) 8 GB olanlar da şuan 25-30 arası fiyatlandırılıyor (bazıları indirimde olduğundan 25 civarı)
Asus'un OLED olması da bir artısı tabi ki ama ben de karar veremedim.
Zenbookların tamiri problemli oluyor onun dışında sağlam cihazlar. Bence Matebook düşünülebilir iş icin saglam cihazlar.

Arkadaşlar merhaba.

Şu anda birkaç PC arasında kaldık. Ben şahsen özellikleri ve fiyatlarını göz önüne alarak Monster Huma h4'ün en az 16 GB'lik modellerinden birini almayı öneriyorum.
Eşim ise Huma'nın görünüşünü beğenmeyip, ASUS Zenbook 14 alma konusunda ikilemde kalıyor.
Ancak aynı özellikteki Zenbook'lar 40bin civarında (16 GB olanlar) 8 GB olanlar da şu an 25-30 arası fiyatlandırılıyor (bazıları indirimde olduğundan 25 civarı)
ASUS'un OLED olması da bir artısı tabii ki ama ben de karar veremedim.

ASUS malzeme kalitesi ve sunulan özellikleri çok iyi vermekte. Sorun yaşatmayacak uzun süreli kullanılacak bir cihaz. Ayrıca Windows'u PC aldığınız yerden almanızada gerek yok bazı güvenilir siteler mevcut çok daha uygun fiyata temim edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı