Kronik sorunları var deniyor başka bilgisayarlara bakın.Merhaba, Monster Huma H5 v3.1 15, 6" iş bilgisayarı alınır mı? Ses ve ısınma problemleri var diye duymuştum Monster'in bilgisi olan aydınlatabilir mi? RAM'i 2x8 yapmayı düşünüyorum.
Kronik sorunları var deniyor başka bilgisayarlara bakın.
Bütçeniz kaç TL'dir hocam.Donanım ve fiyat olarak uygun gelmişti fakat problemli ise almayacaktım. Teşekkürler, var mıdır önerebileceğiniz bir model?
Humadan daha düşük fiyata şöyle güzel sıkıntısız ve daha iş görür modeller var:Donanım ve fiyat olarak uygun gelmişti fakat problemli ise almayacaktım. Teşekkürler, var mıdır önerebileceğiniz bir model?
Bütçeniz kaç TL'dir hocam.
Huma'dan daha düşük fiyata şöyle güzel sıkıntısız ve daha iş görür modeller var:
BCV00002Orfbh.
Ben yapılıyor diye biliyorum eğer ekran kartı istemiyorsanız ekran kartsız modellere bakın:Ekran kartıyla işim pek olmayacağından ötürü 16 GB RAM arıyordum aslında. Önerdiğiniz modellerde RAM yükseltmesi yapılıyor mu acaba?
ASUS Vivobook 15 OLED M513UA-L1297- AMD Ryzen5- 5500U-8GB Ram-512 GB SSD 15.6 FHD OLED- FreeDos-Q İngilizce Klavye-1Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar araştırıp kalitesine bakabilirsiniz
@Emir37'nin önerdiklerinden çok daha iyi. Bir 8 GB RAM daha alıp ekleme yaparsınız isterseniz.
ASUS Vivobook 15 OLED M513UA-L1297- AMD Ryzen5- 5500U-8GB Ram-512 GB SSD 15.6 FHD OLED- FreeDos-Q İngilizce Klavye-1Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar araştırıp kalitesine bakabilirsiniz
@Emir37'nin önerdiklerinden çok daha iyi. Bir 8 GB RAM daha alıp ekleme yaparsınız isterseniz.
Eklenmiş olan laptopun kendi RAM'i mi? Yoksa chipset vs. olarak uygun olduğu için siz mi eklediniz?
Anlamadım hocam?Eklenmiş olan laptopun kendi RAM'i mi? Yoksa chipset vs. olarak uygun olduğu için siz mi eklediniz?
1 yıl garsntisi var, ekranı OLED, işlemcisi arkadaşın önerdiği Ryzen 5 3500U'dan 2 nesil daha yeni Ryzen 5 5500u.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.