Monster Huma H5 v3.1 15, 6" iş bilgisayarı alınır mı?

qualfy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Monster Huma H5 v3.1 15, 6" iş bilgisayarı alınır mı? Ses ve ısınma problemleri var diye duymuştum Monster'in bilgisi olan aydınlatabilir mi? RAM'i 2x8 yapmayı düşünüyorum.

Merhaba, Monster Huma H5 v3.1 15, 6" iş bilgisayarı alınır mı? Ses ve ısınma problemleri var diye duymuştum Monster'in bilgisi olan aydınlatabilir mi? RAM'i 2x8 yapmayı düşünüyorum.
Kronik sorunları var deniyor başka bilgisayarlara bakın.

Kronik sorunları var deniyor başka bilgisayarlara bakın.

Donanım ve fiyat olarak uygun gelmişti fakat problemli ise almayacaktım. Teşekkürler, var mıdır önerebileceğiniz bir model?

Hocam o zaman i7 1165G7 almayın. 15W modeli i3-9100F'den bile kötü.

1 yıl garsntisi var, ekranı OLED, işlemcisi arkadaşın önerdiği Ryzen 5 3500U'dan 2 nesil daha yeni Ryzen 5 5500u.

Eklenmiş olan laptopun kendi RAM'i mi? Yoksa chipset vs. olarak uygun olduğu için siz mi eklediniz?

Eklenmiş olan laptopun kendi RAM'i mi? Yoksa chipset vs. olarak uygun olduğu için siz mi eklediniz?
Anlamadım hocam?

1 yıl garsntisi var, ekranı OLED, işlemcisi arkadaşın önerdiği Ryzen 5 3500U'dan 2 nesil daha yeni Ryzen 5 5500u.

Ve parmak izi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…