pixie0 Centipat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 67 30 Ağustos 2022 #21 oguar dedi: Lenovo'dan hangi modeli düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... v14 falan olabilir OnlyX dedi: Lenovo rahat derken? Modeline göre değişir. Ama eğer laptop alacaksanız Huma'yı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... şikayet vardaki yorumlar biraz korkuttu En iyisi kasa toplamak cidden ne dertli bir şey bu laptop. Son düzenleme: 30 Ağustos 2022
oguar dedi: Lenovo'dan hangi modeli düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... v14 falan olabilir OnlyX dedi: Lenovo rahat derken? Modeline göre değişir. Ama eğer laptop alacaksanız Huma'yı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... şikayet vardaki yorumlar biraz korkuttu En iyisi kasa toplamak cidden ne dertli bir şey bu laptop.
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 250 30 Ağustos 2022 #22 pixie0 dedi: V14 falan olabilir. Şikayet vardaki yorumlar biraz korkuttu. En iyisi kasa toplamak cidden ne dertli bir şey bu laptop. Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre maalesef artık. 15-20k ya bile doğru dürüst laptop kalmadı.
pixie0 dedi: V14 falan olabilir. Şikayet vardaki yorumlar biraz korkuttu. En iyisi kasa toplamak cidden ne dertli bir şey bu laptop. Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre maalesef artık. 15-20k ya bile doğru dürüst laptop kalmadı.
pixie0 Centipat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 67 30 Ağustos 2022 #23 xoceanx dedi: Bütçeye göre maalesef artık. 15-20k ya bile doğru dürüst laptop kalmadı. Genişletmek için tıkla... Aynen 20k üzerine çıkmadıkça kasa toplamak daha mantıklı sanırım.
xoceanx dedi: Bütçeye göre maalesef artık. 15-20k ya bile doğru dürüst laptop kalmadı. Genişletmek için tıkla... Aynen 20k üzerine çıkmadıkça kasa toplamak daha mantıklı sanırım.
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 250 30 Ağustos 2022 #24 pixie0 dedi: Aynen 20k üzerine çıkmadıkça kasa toplamak daha mantıklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben ev haricinde de kullandığım için laptop alacağım. Yoksa ben de kasa toplardım.
pixie0 dedi: Aynen 20k üzerine çıkmadıkça kasa toplamak daha mantıklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben ev haricinde de kullandığım için laptop alacağım. Yoksa ben de kasa toplardım.
O oguar Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #25 xoceanx dedi: Ben ev haricinde de kullandığım için laptop alacağım. Yoksa ben de kasa toplardım. Genişletmek için tıkla... Siz hangi modeli alıyorsunuz?
xoceanx dedi: Ben ev haricinde de kullandığım için laptop alacağım. Yoksa ben de kasa toplardım. Genişletmek için tıkla... Siz hangi modeli alıyorsunuz?
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 250 30 Ağustos 2022 #26 oguar dedi: Siz hangi modeli alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha tam karar veremedim ama Asus TUF alacağım galiba.
oguar dedi: Siz hangi modeli alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha tam karar veremedim ama Asus TUF alacağım galiba.