Monster Huma vs Macbook Air

2020 Macbook Pro işlemcisi 8.nesil olduğu için biraz hevesimi kırdı açıkçası. 2000 TL daha ucuz olan Air işlemcisi bile 10.nesil olunca ona doğru yöneldim.
Nesil kısmındansa performans önceliğiniz olsun bu konuda. Macbook Air'de kullanılan işlemci ile Pro'daki farklı haberiniz olsun.

Bunun ağırlığı ve boyutu benim için fazla gibi. Daha çok 13-14 inç, 1-1.5 kg ağırlığında notebooklar bakıyordum.
MSI Prestige serisi var gayet kaliteli onlara da bakın o zaman.

Arkadaşlar Monster Huma'nın işletim sisteminde "FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır. Windows 10 sürüm 2004 kullanılması gerekmektedir)" tarzında bir not düşülmüş. Neden bir sürüm kısıtlaması getirmişler acaba tam anlayamadım.

Bildiğim kadarıyla bootcamp vs. ile Windows kurulabiliyor. @Dryus sizin görüşünüz ne, çalışmıyor mu?
Çalışıyor elbette, Paralel Desktop uygulaması ile de kullanabilirsiniz ama ne kadar iyi performans alırsınız net bilgim yok. Eğer tatmin edici seviyede ise önerim yine Macbook olacaktır.

Hocam matebook serisinde Türkiye'de bulunan cihazlardan önerebileceğiniz bir şey var mı? Benim gözüme Matebook 13 2020 çarptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…