Monster Huma vs Macbook Air

Hocam matebook serisinde Türkiye'de bulunan cihazlardan önerebileceğiniz bir şey var mı? Benim gözüme Matebook 13 2020 çarptı.
Ne için kullanmayı düşünüyorsjnuz hocam? Benim de çok bilgim yok ama matebook 13 2019 u canlı inceleme fırsatım olmuştu malzeme kalitesi gerçekten şahaneydi

Ne için kullanmayı düşünüyorsjnuz hocam? Benim de çok bilgim yok ama matebook 13 2019 u canlı inceleme fırsatım olmuştu malzeme kalitesi gerçekten şahaneydi
Tamamen okul için kullanacağım. Evde ayrıca oyun için topladığım bir bilgisayarım var zaten.

Tamamen okul için kullanacağım. Evde ayrıca oyun için topladığım bir bilgisayarım var zaten.
HUAWEI Matebook D 14 - Mistik Gümüş - 8+512GB şöyle bir set var belki en günceli değil ama hem okul işleri için oldukça yeterli hem de fiyatı çok cazip geliyor bana
HUAWEI Matebook D 14 - Mistik Gümüş - 8+512GB şöyle bir set var belki en günceli değil ama hem okul işleri için oldukça yeterli hem de fiyatı çok cazip geliyor bana
Günceli için diyorsanız 2020 İ5 10. Nesil olan matebook 13 çok tatlı gerçekten ama fiyatı bir tık yüksek geldi bana

Aslında ekran çözünürlüğü ve ekran gövde oranı çok iyi üstüne ekran kartı ve işlemcisini de yenilemişler. Cidden bir tık yüksek ama fiyatı
Aslında ekran çözünürlüğü ve ekran gövde oranı çok iyi üstüne ekran kartı ve işlemcisini de yenilemişler. Cidden bir tık yüksek ama fiyatı
Acaba indirim vs oluyor mu huawei bilgisayarlarda. Bir yandan da doların yükselmesinden korkuyorum açıkçası.

Dolara bağlı bence ya telefonlarında çok fazla zam yapmıyorlar dolar harici. Yine de her iki laptoba da bayıldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…