Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin vs Horizon Zero Dawn C.E.

Hidro Dinamik

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıkta bahsettiğim iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Ancak hangisi daha eğlencelidir ve parasını daha çok hak ediyordur emin olamadım. İki tarz oyunu da severim.
Ayrıca MHS2 alırsam Deluxe Edition almayı planlıyorum ama bu deluxe içeriğinde bulunan eşyalar sadece estetik amaçlı mı yoksa fazladan özellik veriyor mu bilemediğimden sizlere danışmak istedim. Sadece estetik amaçlıysa önereceğiniz başka DLC'ler üzerinede düşünebilirim.

Herhangi bir mh oyunu alıcaksan stoires 2 tavsiye etmem. Ondan ziyade mhw ve ya mhr olabilir.

Herhangi bir mh oyunu alıcaksan stoires 2 tavsiye etmem. Ondan ziyade mhw ve ya mhr olabilir.
Neden tavsiye etmezsiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Mhw'ye sahibim ve işin gerçeği dövüş sistemi bayağı zorladı. Stories 2, biraz daha anime oyunlarına benzediği için hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Neden tavsiye etmezsiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Mhw'ye sahibim ve işin gerçeği dövüş sistemi bayağı zorladı. Stories 2, biraz daha anime oyunlarına benzediği için hoşuma gitti.
Stories 2 gerek dövüş mekanikleri gerek krafik açısından aşağıda kalıyor. Mhw gerçekten insanı yoran bir oyun eğer dinlenmek istiyorsanız monster hunter rise tavsiye edeirm dövüş mekaniği çok hızlı yeni kanca ve kombolar sayesinde.

Ki anime gibi karikatür tarzı oyun istiyorsan çok daha iyileri var stories 2'den

Son düzenleme:
Teşekkürler, araştıracağım MHR'yi. Anime veya benzeri türde önerileriniz varsa çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…