Monster Hunter World alınır mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Bu oyun çok dil gerektiriyor mu? Eğer konuşmalarda tuşa basarak diğer konuşmaya geçme özelliği varsa, ki videoları izledim varmış, ben çeviriden bakar yaparım. Hikaye önemli değil, önemli olan stres atmak, karakter geliştirmek ve günde 30 dakika, 1 saat oynayıp çıkabileceğim bir oyun arıyorum. Grafikleri güzel mi? PS5'ten oynayacağım ve dediğim gibi beni karşılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc platformu için konuşursam gayet iyi ve eğlenceli bir oyun. Oyunda end game sonrası pek fazla içerik yok fakat yinede build denemeleri ve yeni silahlarla uzun süre oynama fırsatı sunuyor. 1k yakın oynadım benim için bir yerden sonra girip birkaç av yapıp çıkıyordum bu da beni baya bir keyiflendiriyordu. Ps de optimizasyon nasıl onu bilemiyorum ama.

Ekleme yapayım oyunu alacaksanız kesinlikle iceborne dlc si ile almalısınız. Öteki türlü yetersiz gelebilir.

Ps5te oynicam. Tek sorun sarar mi? Yani bende ingilizce yok o sorun etmezse alirim.

Oynanış daha çok planda. Build yaparken wiki den bakarsınız translate yaparsın öğrenirsin. Sonra daha hiç bakmıyorsun zaten

Oynanış daha çok planda. Build yaparken wiki den bakarsınız translate yaparsın öğrenirsin. Sonra daha hiç bakmıyorsun zaten

Bu Rise daha yeni çıkmış ve Dlc ile daha ucuz. World ise dlc ile daha pahalı ve Ps4 destekliyor rise ise ps5 destekliyor. Rise alinir mi peki? İlla world diyorsanız onu alırım da Rise daha ucuz ve yeni.

Rise, World den bir tık daha kapalı bir oyun. Görevleri kısır, dünyası ise koridor gibi. World de daha Witcher 3 vari görevler var ama hangisi ucuzsa ona geç, World daha sonra güzel indirim alırsa onu alırsın.

Rise grafik olarak beni tatmin etmedi world daha iyi. Rise oynanış olarak worldden biraz daha mobil. World bir tık ağır oynanışa sahip. Ama bu benim için sorun değil. Benim tavsiyem worldden yana.

Rise, World den bir tık daha kapalı bir oyun. Görevleri kısır, dünyası ise koridor gibi. World de daha Witcher 3 vari görevler var ama hangisi ucuzsa ona geç, World daha sonra güzel indirim alırsa onu alırsın.
Rise dlc ile 400, World dlc ile 800tl. World dlc ile daha iyi indirime girer mi?

Rise dlc ile 400, World dlc ile 800tl. World dlc ile daha iyi indirime girer mi?

World + Iceborne 700 TL gözüküyor. Bundan aşağı inmez.

Tamam world alacağım ama harbiden deger mi? Çok para değil ama sonuçta ben öğrenci olduğum için para bana. Ve ingilizce bilmediğim için ceviriden bakmam lazım acaba diyalog geçmek için tuş ayarı var mi hikayesinde? Yani tuşa basmazsak o yazan şey gitmesin istiyorum ki ceviriden bakayim. Ve tahmini ne kadar sürer dlc ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…