Monster Hunter World Kontrol Sorunu

Cem Sonışıl

Kilopat
Arkadaşlar oyunu oynayanlar yazsın sadece mümkünse. Herneyse oyunu 2 hafta önce aldım. En başlarda güzel güzel oynarken şu an da oynarken çıldırıyorum. Kontroller biraz zor, silahımın hareketlerini ezberledim artık ancak şöyle bir şey var belli bir hareketi yapmak istediğimde mesela silahını kullanarak uçmak gibi, bu hareketin tuşu ctrl + space ise ben ctrl+ space yaptığımda bazen sadece ctrl'de olan hareketleri yapıyor, bazen ctrl'yi saymıyor bile, istediğim hareketi ilkte yapamıyorum yani. İkincisi ise canavarların zorluğu, yani oyuna yeni başlamışım 3* canavarların görevlerini yapıyorum şu an ancak yeni başlayan birisi için bu kadar zor olması normal mi? Arkadaş canavar üstüme atlıyor kaçmak için space basıyorum, ancak karakter o kadar ağır ki yavaş yavaş yavaş yavaş, oynarken klavyeyi kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Görevler için 4 kişilik yer açtığımda yarım saat biri gelir mi diye bekliyorum ancak gelen olmuyor genelde. Ne yapabilirim? Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı