Monster hunter world vs Doom eternal vs Borderlands 3

emresoyak

Hectopat
Arkadaşlar Monster hunter world, Doom eternal ve Borderlands 3. Kesinlikle al, sonuna kadar parasını hak ediyor dediğiniz hangisi bu üçü arasından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size ne lazım hepsi farklı çeşit güzel oyunlar Doom grafik bazında en iyisi Borderlands hikayesi çok ilgi çekici 1-2 oynayın karakterleri anlamayabilirsiniz monter hunter çok farklı bir dünya evrende ejderhalar yaratıklar falan ama dediğim gibi 1-2 oynadı isen Borderlands 3 oynamadıysan Doom eternal kesinlikle.

Oyunlar birbirlerinden çok farklı. Ancak Borderlands beni hiçbir zaman yanıltmadı. 3 oyunu da ayrı ayrı çok zevkliydi. Eğer mutlaka bu üçlüden birisini seçecek olsaydım, kesinlikle Borderlands'i seçerdim.

Doom'u oynamadım o yüzden tu-kaka yapmak istemem ama bana fütursuz aksiyon keyif vermiyor. Oyunlarda biraz hikaye biraz mizah arıyorum şahsen. Özellikle de single veya co-op ise bu oyun. O yüzden Doom büyük bir oyun olmasına rağmen bana hitap etmiyor. Monster Hunter World'ü ise 50-60 saat kadar oynadım. Bir süreden sonra çok fazla tekrar ediyor kendini oyun. Baydı beni açıkçası. Öylece kaldı, duruyor kütüphanede.

Ama Borderlands 3, her saniyesinde eğlendirdi beni. Özellikle arkadaşlarınızla oynuyorsanız ben Borderlands için kullanırdım tercihimi. Hem zevkli bir hikaye hem farklı bir oynanış hem de ilginç ve değişik grafiklere sahip.

Hepsinin birbirinden farklı olduğunu elbette bilşyorum , 3 oyunu da kendime yakın hissettiğim için siz olsanız hangisine para verirdiniz diye sordum sadece :)

Borderlands sevdiğim bir seri ancak üçüncü oyunu neredeyse hiçbir yenilik getirmemiş, hani çıkmasa da olurmuş diyebilirim. Doom Eternal izlediğim ve okuduğum kadarıyla devam oyunu olarak üstüne katarak devam etmiş. Benim tercihim Doom olurdu. Monster Hunter ise tarzım değil, olumlu olumsuz yorum yapmak istemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı