Monster i7 10750H - GTX 1650 Ti ile Acer Nitro 5 i5 12500H - RTX 4050 takas edilir mi?

Ne yaptınız hocam? Buzlukta mı çalışıyor cihaz?
Nitroları serin tutmak için methodlar var,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bunlar stok macun ile yaptigim testler, ustune cihazi almamdan 3-4 ay sonra cekildiler. Ptm gibi saglam bir termal ped yapinca daha iyi bir sonuc elde edebilicem muhtemelen.

Teşekkürler hocam, yarın cihazı alıyorum İnşallah. İnceleyeceğim.

Bu siteden alan bir arkadasın videosu buda:

CPU ve GPU için de koyuyoruz değil mi?
*Tamamdır, yazıyormuş.

Son düzenleme:
Maalesef ama minimum 6 ay dayanıyor diye biliyorum. Ben de ilk defa deneyeceğim.

Hocam tekrardan merhaba, PTM7950 elime ulaştı ve MX-6 ile değiştirdim. Değerlerde bayağı fark var, yükte CPU 90 92 derece takılıyordu. Şu an CPU Max 76 olarak gördüm ve hemen 68'e falan düştü. Çok fazla test yapamadım fakat yapacağım. Ürün bilgisi için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-09-07 at 14.53.14 (1).jpeg
    234,2 KB · Görüntüleme: 24
  • WhatsApp Image 2024-09-07 at 14.53.14.jpeg
    289,5 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…