Monster i7 11800h vs ASUS R7 4800H

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome

Monster laptoplara karşı bir ön yargı var lakin ben kararlılıktan yana sorunlar yaşadım. Rendering için bir laptop alıp sorunsuz kullanmak istiyorum. Aklımda ASUS'un bu modeli vardı, fakat Intel alternatif olarak i7-11800H'ın 4800H'tan daha iyi olduğunu gördüm. Sizce bu Monster falan alınır mı?

Bence ikisini de alma bunu al derim o ROG laptopun ısındığından şikayet eden bir arkadaş vardı forumda. Sırf GTX 1650 için i7 işlemciye ihtiyaç çünkü bu kartı i5-9300H bile besleyebiliyor bizzat kendim gördüm. 10.nesil işlemci var evet ama burada böyle 1650'ye 11.nesil gelmedi diğer markalarda ya da daha pahalı.

Ben yakın zamanda rogu almayı düşünüyorum. çok kaliteli bence. Metalden
Dostum rog ısınırsa bu hayli hayli ısınır.

4800h çok güçlü işlemci, kolay kolay eskimez. İkisi de bildiğim sekiz çekirdek 16 thread işlemciler. İkisi de olur yani, ama 11800h daha güncel.

Ben yakın zamanda rogu almayı düşünüyorum. çok kaliteli bence. Metalden

Dostum rog ısınırsa bu hayli hayli ısınır.
O ısınmıyor ama işte bunun 9.nesil versiyonu ısınmıyordu ya da direk bu. Hem 144Hz 60 da değil. Ne istersen onu al benim niyetim yardımcı olmak

4800H çok güçlü işlemci, kolay kolay eskimez. İkisi de bildiğim sekiz çekirdek 16 thread işlemciler. İkisi de olur yani, ama 11800h daha güncel.

Güncel olması önemli değil performans önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…