Monster i7 11800h vs ASUS R7 4800H

Türkiye'de yaşıyoruz kardeşim marka takıntısıda ne bolluk zenginlik refah içindeyiz sanki

ASUS modelinin paneli berbat, %62.5 sRGB ve 25ms gecikme değerine sahip. Monster de alınmaz, başka bir modele bakın derim.

Ekrana görüntü gelme gecikmesi mi bu? Amacım oyun oynamak değil, iş için kullanıyorum cihazı.
4800H olan başka modeline rastlamadım sanırım, 5800H'lar da pahalı açıkçası. Biraz daha inceleyeceğim o zaman.

Türkiye'de yaşıyoruz kardeşim marka takıntısı da ne bolluk zenginlik refah içindeyiz sanki

Avrupa'da yaşıyordum, iş için İstanbul'a geldim. 4-5 senedir burada yaşıyorum. İstanbul gibi 20 milyon nüfusa sahip bir şehirde fakir olanın IQ sorunu vardır. Yüksek IQ demiyorum, sorun vardır. Eli ayağı tutan lastik ustası olsa yine para basar.

Rendering için alıp kullanmak istiyorum diyor ve 4C 8t işlemci mi öneriyorsun orada 8C 16tlik 4800H dururken? Lütfen bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar. Ayrıca i5 10300H 14nm 4800H 7nm i5 10300H aşırı ısınan bir işlemci hiçbir şekilde 4800H'dan serin çalışacağını düşünmüyorum.

Düşünürseniz bunu önerebilirim, zamanında almak istediğim ama bütçemin yetmediği bir model:

sRGB panel ne oluyor bilmiyorum fakat 15"6 inch olanı varsa bakayım buna, 17" taşıması zor oluyor.

Cihaz bayağı iyi duruyor, diğerlerine nazaran 16 GB RAM de var. Peki 5800H ile 5800HS arasında çok fark oluyor mu?

Cihaz bayağı iyi duruyor, diğerlerine nazaran 16 GB RAM de var. Peki 5800H ile 5800HS arasında çok fark oluyor mu?
HS modelleri H modellerine göre daha verimlidir ve daha güçlüdür, seçmece silikon denilebilir. AMD, bu işlemcileri sadece ASUS ve Lenovo'ya satıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…