Monster iade konusunda nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Kendi sitesinden gamepad alacağım ama sorunlu çıkarsa kabul ederler mi uğraştırırlar mı veya ürün değişimi yaparlar mı bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız var.
Pusat gamepad kronik sorunludur. Yazılımsal hataları mevcut. Analogları birbirine çok yakın, baş parmaklarınız birbirine çarpar. Bağlantı kopma sorunu var.

Yazılımsal olarak ve kronik olarak ne sıkıtısı var hocam?

Müşteri hizmetleri gerçekten ilgileniyor. Ürünle ilgili bir sıkıntı olmamasına rağmen bilgisayara performans artıracak ayarlar yapmak istiyordum. Müşteri hizmetlerini belki biliyorlardır diye aradım, adamlar bilgisayara bağlanıp yaptılar.

Pusat Pro mu? Pusat mı?
Bahsettiğim ürün bu. Eskisi piyasada kalmadı zaten.
Yazılımsal olarak ve kronik olarak ne sıkıntısı var hocam?
Ölü nokta (Deadzone) sorunu da yaşayanlar varmış. Bilgisayar üzerinden ayarlama yapılmasına rağmen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda triggerlardaki ve analoglardaki ölü nokta sorununu görebilirsiniz.

Pusat gayet iyiydi ben de şaşırdım ondan. Teşekkürler bilgi için.

Hocam Firmware güncellemesi yayınlanmış düzeldi diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…