Çözüldü Monster iade süreci

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KARATECİ KEDİ

Hectopat
Yaklaşık 3 ay önce aldığım Monster Abra A7 v11.1.5 modelinde ölü piksel ile karşılaştım ve hoparlörü yüksek seviyede Zoom vb. uygulamalarında cızırtı yapıyor. İade etmek istesem yapabilir miyim?

Çözüm
THH'lik duruma gelmiş sizin olay.
Zoom'da ve sesli konuşma uygulamalarında oluşan ses muhtemelen karşı tarafın mikrofonu ile alakalı. Cihazı o şekilde değerlendirmeyin. Ama ölü pikel gayet yeterli. Keşke ilk aldığınızda fark edip iade etseydiniz.
Zoom'da ve sesli konuşma uygulamalarında oluşan ses muhtemelen karşı tarafın mikrofonu ile alakalı. Cihazı o şekilde değerlendirmeyin. Ama ölü pikel gayet yeterli. Keşke ilk aldığınızda fark edip iade etseydiniz.

Çözüm
Koşulsuz iade süresi 15 gün, üstü sürelerde garanti kapsamında tamir veya değişim yapılır diye tahmin ediyorum. Ama bilmediğim bir konu varsa ayıplı mal olduğu için değişim hakkı süreci dışında THH aracılığı ile değişim yapılabilir belki.

Bu arada ölü piksel ile belirli bir zamandan sonra karşılaştım 1x1 boyutunda ama yüklü bir miktar para verdiğim alette küçük dahi olsa sorun olmasını istemem.

Arkadaşa yazdığım gibi ölü piksel sonradan oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı