Monster için RAM tavsiyesi

alperaydin

Centipat
CPU-Z programını da kullandım, Monster teknik servise de sordum da, pek bilgim olmadığı için hangi RAM'i almam konusunda sonuca ulaşamadım. Teknik servisin yazdığını ve programda gerekli olan bilgilerin resmini paylaşıyorum. Program DDR4 diyor, teknik servis DDR4L yazmış, hangi modeli almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Direkt ürünün linkini de atabilirsiniz, benim için daha iyi olur?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    10,6 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37,8 KB · Görüntüleme: 62

Bu konudan anladığıma göre DDR4 ve DDR4L RAM arasında güç tüketimi haricinde pek bir fark yok.
Bence tekrardan teknik servise ulaşarak bu sorunu iletmelisiniz.

Bu konudan anladığıma göre DDR4 ve DDR4L RAM arasında güç tüketimi haricinde pek bir fark yok.
Bence tekrardan teknik servise ulaşarak bu sorunu iletmelisiniz.
DDR4L RAM bulamadım zaten hiç bir yerde.. Dediğiniz gibi tekrar sorayım.

Oradaki L harfi belleğin voltajının 1.20 Volt olduğunu belirtmek için var. Zaten bu özellikteki belleklerin voltajı 1.20 oluyor. 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 SODIMM bellek alacaksınız.

(Teslimat tarihi önümüzdeki hafta diyor.)

Oradaki L harfi belleğin voltajının 1.20 Volt olduğunu belirtmek için var. Zaten bu özellikteki belleklerin voltajı 1.20 oluyor. 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 SODIMM bellek alacaksınız.

(Teslimat tarihi önümüzdeki hafta diyor.)
Gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı