Çözüldü Monster INTERRUPT_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sh4d0wxx

Decapat
Daha fazla  
Monster bilgisayarımı daha alalı 1 ay olmadı, mavi ekran hataları vs. yüzünden değişim oldu. 3-5 gün ardından yine mavi ekran hatası aldım. Control Center programını sildim yine geçmedi.
Oyun oynarken bir anda kapanıp hemen tekrar yeniden başlıyor. Bu seferki cihazda 2 kez Valorant oynarken oldu.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
- Hata verilen driver için alttaki işlemi uygulayın.
Plyra 15 Haziran 2022
Alıntı yapılan konunun linki : Çözüldü: Monster Abra V17.1 kbdclass.sys mavi ekran hatası

- Chipset driverınızı tekrar kurun.

İşlemlerden sonra dönüş yaparsınız. İyi günler dilerim.
- Hata verilen driver için alttaki işlemi uygulayın.
Plyra 15 Haziran 2022
Alıntı yapılan konunun linki : Çözüldü: Monster Abra V17.1 kbdclass.sys mavi ekran hatası

- Chipset driverınızı tekrar kurun.

İşlemlerden sonra dönüş yaparsınız. İyi günler dilerim.

Çözüm

Dediklerinizi uyguladım, sorunu takip edip çözülüp çözülmeyeceğini haber edeceğim. Çok teşekkür ederim.

"DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" mavi ekran hatası alıyordum, onu çözdük. Sonrasında "interpret exception not handled" hatası aldım. Ders videosu izlerken aldım bu hatayı. Belki sorunla ilgisi vardır bilmiyorum ama Ethernet bağlantısı anlık kopup geri geliyor.
Cihazım Monster Abra A5 v17.2

Hocam konuyla alakalı değil ama "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" bu hatayı nasıl çözdünüz? Aynı hatay almaktayım Monster Tulpar V24.1'de.

Hocam konuyla alakalı değil ama "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" bu hatayı nasıl çözdünüz? Aynı hatay almaktayım Monster Tulpar v24.1'de.

Burada yazılan işlemeleri uyguladım bir daha aynı hatayı almadım. Harici klavye de kullanmaya başladım ilgisi var mıdır bilmiyorum ama bu şekilde çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…