M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Death Note gibi bir anime arıyordum ve Monster karşıma çıktı. Bu anime hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 937 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Fazlasıyla güzel bir anime Death Note'dan daha iyi.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Şubat 2023 #3 Death Note çocuk işi kalır Monster'ın yanında.
OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Mor1arty dedi: Death Note gibi bir anime arıyordum ve Monster karşıma çıktı. Bu anime hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Death Note izlediğim ilk animelerden biridir. Death Note animesini çok seven birisiyim ama Monster Death Note'dan kat ve kat daha iyi. Monster'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum. Çok güzel bir anime ve izlemenizi tavsiye ederim.
Mor1arty dedi: Death Note gibi bir anime arıyordum ve Monster karşıma çıktı. Bu anime hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Death Note izlediğim ilk animelerden biridir. Death Note animesini çok seven birisiyim ama Monster Death Note'dan kat ve kat daha iyi. Monster'ı bitirmiş biri olarak söylüyorum. Çok güzel bir anime ve izlemenizi tavsiye ederim.
T trynewnickname Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #5 Mor1arty dedi: Death Note gibi bir anime arıyordum ve Monster karşıma çıktı. Bu anime hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sorulacak soru mu bu?
Mor1arty dedi: Death Note gibi bir anime arıyordum ve Monster karşıma çıktı. Bu anime hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sorulacak soru mu bu?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.038 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2023 #6 Monster çok güzeldi ama başında bıraktım. Çok karanlık.