Mekanik klavye istiyorum fiyatı da piyasa ortalamasına göre 1 tık düşük geldi. Sizce bu klavye alınır mı? Ya da önerebileceğiniz başka modeller var mı? Türkçe Q olması red ya da Green Switch olması önemli. Numpad olması önceliğimdir.
Mekanik klavye istiyorum fiyatı da piyasa ortalamasına göre 1 tık düşük geldi. Sizce bu klavye alınır mı? Ya da önerebileceğiniz başka modeller var mı? Türkçe Q olması red ya da Green Switch olması önemli. Numpad olması önceliğimdir.
750 TL'ye almıştım geçen sene. 3 tane tuşunda LED sorunu vardı. Yani uygun renkte çalışmıyordu. Onun dışında klavyenin üst kısmında vida göze çok batıyor. Bir de ses kontrol yeri çok tıkır tıkır ediyordu. Fakat Red Switch güzel sessiz bir klavye.
6 yıl Monster kullandım. Çok rahat bir şekilde Alienware markası ile yarışır. Gidip de Abra serisi alırsan tabii pişman olursun. Tulpar'ya da Semruk dışı almayacaksın.