Monster klavye aydınlatma ve FPS sorunu

can_algn

Centipat
Klavye fn+f7-6 tuşlarıyla aydınlatmayı açıp kısamıyorum sadece kontrol merkezinden (güncel)oluyor. W10 güncelleştirmelerim tamam klavye sorun gidericide bir şey tespit edilmedi. CS. GO'da son aralar FPS sorunu yaşıyorum. W10'nu sıfırladım yeniden yükledim 2 gün sonra tekrar aynı sorunları yaşadım.
Monster Abra A5 v15.2.

Dosya Ekleri

• IMG_8547.JPG
    IMG_8547.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 70
  • IMG_8560.JPG
    IMG_8560.JPG
    1,6 MB · Görüntüleme: 67
  • IMG_8561.JPG
    IMG_8561.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 59
  • IMG_8562.JPG
    IMG_8562.JPG
    1,7 MB · Görüntüleme: 65
  • IMG_8563.JPG
    IMG_8563.JPG
    2,3 MB · Görüntüleme: 55
  • IMG_8564.JPG
    IMG_8564.JPG
    1,7 MB · Görüntüleme: 57
Bende de aynı sorun var sanırım fn tuşları (kontrol merkezine bağlı olan) + Turbo fan tuşu (Oyun modu veya Ofis modu değiştirmesini yapan). Desteğe mesaj attım ve kaldırıp tekrar kurmamı söyledi ama 16. kez yeniden yüklemem de fayda etmedi... Hala bekliyorum

Edit: Bir de kontrol merkezi buglı, eğer oturum kapar açar/ kilitler/ uyku moduna alırsan ara da bozuluyor ve ne turbo modu ne de ekran kartına geçiş ve klavye renk değiştirmeleri çalışıyor fakat PC bi restart atınca herşey düzeliyor.

Bende de aynı sorun var sanırım fn tuşları (kontrol merkezine bağlı olan) + Turbo fan tuşu (Oyun modu veya Ofis modu değiştirmesini yapan). Desteğe mesaj attım ve kaldırıp tekrar kurmamı söyledi ama 16. kez yeniden yüklemem de fayda etmedi... Hala bekliyorum

Edit: Bir de kontrol merkezi buglı, eğer oturum kapar açar/ kilitler/ uyku moduna alırsan ara da bozuluyor ve ne turbo modu ne de ekran kartına geçiş ve klavye renk değiştirmeleri çalışıyor fakat PC bi restart atınca herşey düzeliyor.
ya ben sildim yükledim wwindowsu filan sıfırladım windowsla alakalı dediler her şeyi güncel nerde sıkıntı var anlamadım gitti.

Ben bunun kontrol merkezinin sorunu olduğunu düşünüyorum, keşke USB flaş bellekdekini silmeseydim :' ) Onun ile sıkıntım yoktu ta ki sitedeki ile güncelleyene kadar.

Kontrol merkezini nasıl restart atmadan düzelteceğimi buldum asdjkaslfşas Monster Kontrol Merkezini açıyorsun, GamingCenterU'a sağ tıklıyorsun görev yöneticisinden ordan ayrıntılara git sonra seçili olana sağ tıklayıp hizmetlere git diyorsun ve altında GCUBridge var ona sağ tıklayıp yeniden başlat diyorsun düzeliyor.

Ben bunun kontrol merkezinin sorunu olduğunu düşünüyorum, keşke USB flash bellekdekini silmeseydim:' ) onun ile sıkıntım yoktu ta ki sitedeki ile güncelleyene kadar.

Kontrol merkezini nasıl restart atmadan düzelteceğimi buldum asdjkaslfşas Monster kontrol merkezini açıyorsun, gamingcenteru'a sağ tıklıyorsun görev yöneticisinden oradan ayrıntılara git sonra seçili olana sağ tıklayıp hizmetlere git diyorsun ve altında gcubridge var ona sağ tıklayıp yeniden başlat diyorsun düzeliyor.

Dediğini yaptım da ne Turbo mod yazısı geldi ne de klavye düzeldi xd.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı