Monster klavye vs Redragon vs Cooler Master

burasıankara

Picopat
Arkadaşlar hangisini almalıyım? Cooler Master o paraya değer mi? Gönlüm Monster'dan yana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hangisini almalıyım? Cooler Master o paraya değer mi? Gönlüm Monster'dan yana.
Cooler Master alın geçin içiniz rahat olsun.

https://www.hepsiburada.com/trust-2...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.43.2 bence klavyeye o kadar para vermeye değmez bu klavye iyi sayılır bunu da alabirsiniz.

Bundan önce Cooler Master klavye kullandım ve memnun kaldım fakat CK350 bu paraya değmez. Outemu Red switch metal kasayla birleşince sesine dayanılması zor bir klavye ortaya çıkartıyor. Redragon K552 Outume Blue switch ile daha tahammül edilebilir bir ses sunuyor.
K553 modelinin K552'den çok da farklı olmayacağını düşünüyorum o yüzden ben olsam K553 modelini seçerdim.
Redragon K552, CM CK350, CM Masterkeys Pro L ve CM Storm QuickFire klavyelerine sahip olan biri olarak bu yorumu yapıyorum.

CK350'de tuş sorunu var dedi bana Lyrax52, o günden beridir önermem.

Pusat Pro belki, K553 güzel zaten.

Bütçeniz ne kadar?

CK350'de tuş sorunu var dedi bana Lyrax52, o günden beridir önermem.

Pusat Pro belki, K553 güzel zaten.

Bütçeniz ne kadar?
550 tl.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı