Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
Bundan önce Cooler Master klavye kullandım ve memnun kaldım fakat CK350 bu paraya değmez. Outemu Red switch metal kasayla birleşince sesine dayanılması zor bir klavye ortaya çıkartıyor. Redragon K552 Outume Blue switch ile daha tahammül edilebilir bir ses sunuyor.
K553 modelinin K552'den çok da farklı olmayacağını düşünüyorum o yüzden ben olsam K553 modelini seçerdim.
Redragon K552, CM CK350, CM Masterkeys Pro L ve CM Storm QuickFire klavyelerine sahip olan biri olarak bu yorumu yapıyorum.
Merhaba. Bugün hazır indirim sezonundayken sizlerle birlikte karışık çevre birimleri önerilerimi paylaşacağım. Hadi başlayalım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu makalemi konulara atabilirsiniz ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Herkese harika...
Merhaba. Bugün hazır indirim sezonundayken sizlerle birlikte karışık çevre birimleri önerilerimi paylaşacağım. Hadi başlayalım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu makalemi konulara atabilirsiniz ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Herkese harika...