Jmeyz Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bende Monster Abra A5 V16 4.1 modeli var. Oyun oynarken kontrol merkezi ayarları nasıl olmalı? Oyun modu mu yoksa performans modlarından hangisini seçmeliyim? Ayrıca fan ayalarım nasıl olmalı? Otomatik mi yoksa Turbo fan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar. Bende Monster Abra A5 V16 4.1 modeli var. Oyun oynarken kontrol merkezi ayarları nasıl olmalı? Oyun modu mu yoksa performans modlarından hangisini seçmeliyim? Ayrıca fan ayalarım nasıl olmalı? Otomatik mi yoksa Turbo fan mı?
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #2 Hafif oyunlar oynarken oyun modu. Ağır oyunlar oynarken Turbo fan. Oyun oynamazken ofis modu normal soğutma.
Hafif oyunlar oynarken oyun modu. Ağır oyunlar oynarken Turbo fan. Oyun oynamazken ofis modu normal soğutma.
Jmeyz Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #3 i5 10300h dedi: Hafif oyunlar oynarken oyun modu. Ağır oyunlar oynarken Turbo fan. Oyun oynamazken ofis modu normal soğutma. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben de 500 lük ss di var bunu 110 GBC 390GB D olarak bölmek istiyorum.Windowsu Cye oyunları ise D ye kurmayı planlıyorum nasıl sence i5 10300h dedi: Hafif oyunlar oynarken oyun modu. Ağır oyunlar oynarken Turbo fan. Oyun oynamazken ofis modu normal soğutma. Genişletmek için tıkla... Ben de eğlence ve performs modları var eğlence oyun diye geçiyor galiba ama performans PC nin tamamını kullanıyor Son düzenleme: 7 Kasım 2020
i5 10300h dedi: Hafif oyunlar oynarken oyun modu. Ağır oyunlar oynarken Turbo fan. Oyun oynamazken ofis modu normal soğutma. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben de 500 lük ss di var bunu 110 GBC 390GB D olarak bölmek istiyorum.Windowsu Cye oyunları ise D ye kurmayı planlıyorum nasıl sence i5 10300h dedi: Hafif oyunlar oynarken oyun modu. Ağır oyunlar oynarken Turbo fan. Oyun oynamazken ofis modu normal soğutma. Genişletmek için tıkla... Ben de eğlence ve performs modları var eğlence oyun diye geçiyor galiba ama performans PC nin tamamını kullanıyor