kemosabe69 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar Monster kontorl merkezi yüklüyorum, denetim masasında var ama herhangi bir şekilde kurulum gözükmüyor, göremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
Arkadaşlar Monster kontorl merkezi yüklüyorum, denetim masasında var ama herhangi bir şekilde kurulum gözükmüyor, göremiyorum.
Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 kemosabe69 dedi: Arkadaşlar Monster kontorl merkezi yüklüyorum, denetim masasında var ama herhangi bir şekilde kurulum gözükmüyor, göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşmana gerek yok Control Center 3.0 sıfır indir ya da monstera yaz bilgisayarına uzaktan erişip yaparlar.
kemosabe69 dedi: Arkadaşlar Monster kontorl merkezi yüklüyorum, denetim masasında var ama herhangi bir şekilde kurulum gözükmüyor, göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşmana gerek yok Control Center 3.0 sıfır indir ya da monstera yaz bilgisayarına uzaktan erişip yaparlar.