Monster kütüphane için daha sessiz hale nasıl getirebilirim?

İyi günler arkadaşlar. Monster Abra A5 kullanıcısıyım. Böyle aman aman ses problemi yok ama kütüphane ortamı aşırı sessiz olduğundan dolayı, cihazımı en düşük ses seviyesinde nasıl kullanabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce denemedim ilk defa yarın götüreceğim, rezil olmayayım.

İyi günler arkadaşlar. Monster Abra A5 kullanıcısıyım. Böyle aman aman ses problemi yok ama kütüphane ortamı aşırı sessiz olduğundan dolayı, cihazımı en düşük ses seviyesinde nasıl kullanabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce denemedim ilk defa yarın götüreceğim, rezil olmayayım.

Güç tasarrufuna alıp işlemcinin saat hızının ve voltajının düşmesini sağlayarak işlemci tarafında sıcaklığı kontrol altına almış olursun, oyun oynamadığın sürece ekran kartı da pek bir ısı üretmez.

Bildiğim kadarıyla "Hiç monster kullanmadım duyduğum kadarıyla" BİOS ekranından fan ayarı yapılabiliyor. En düşüğe alıp kullanabilirsiniz. Oyun oynayacaksanız tavsiye etmiyorum. Fazla sıcaklık iyi gelmez.

Control center uygulamasından silenta aldığınızda bebek gibi olması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı