Monster laptop alınır mı?

2-3 sene önce Monster alan bir tanıdığım vardı memnun değil şu anda özellikle ısınması batarya ömrü konusunda rahatsız.

Alınmaz. Isınma problemleri, gereksiz mavi ekran hataları, malzeme kalitesi, uzun kullanımda tamamen ölmesi. Sayılacak çok şey var. Önermiyorum.

Model olayı ayrı, marka olarak alınır neden alınmasın? Bazı markaların bazı modelleri haricinde elinizde tuttuğunuz cihazın malzeme kalitesi sekmez, genelde aynıdır. Kaplamasından siz kaliteli hissedersiniz. Ben en kötü kasasını 4 seneden fazla kullandım. A11.1 zamanları. 7700HQ ve 1050 4GB kart vardı içinde. Sıkıntı çıkardı ancak sürekli de arkasında durmuşlardı bilgisayarın, hallettiler ben gönderdikçe.

10'dan fazla farklı bilgisayar markası kullandım, Sony VAIO, Alienware ve Apple dışında bir laptop kullanırken "Tamam, işte bu gerçekten kaliteli." demedim. Sony VAIO battı, Alienware'de ağır kart arızaları ile uğraşıyor şu sıra, 4000 serisi ile çözdüler sanırım. Apple ise bildiğimiz gibi zaten hep problemleri diğerlerinden daha az oldu ancak kullanım alanları limitli.

Ekranda ışık sızmasını 100.000 liralık laptopta da görünce şok olmayın, OLED panel yok ise o işin kaçarı yok. Birinde olmaz diğerinde olur, firmalar da kullanıma engel değil, sadece renk vermez iken olan bir durum diye başlarından salarlar müşteriyi bir yerden sonra. Monster yine o topa da çok girmiyor, düzeltebildiği kadar düzeltiyor.

Batarya ve ısınma konusunda da ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar. Ne istendiğine karar verilmeli. Intel tabanlı oyuncu bilgisayarlarının kaçı Apple'ın çeyreği kadar ekran süresi veriyor? Ya da ekran süresi önemli mi? Öyle ise sizi Apple tarafına alalım, yok değil ise bu her ürün ile beraber gelen artı ve eksilerden bir tanesi olur.

Isınma konusunda da herkes hangi termal tasarımda ise Monster'da bu fiyatta o tasarımda. Hani bunu diyorum ki beklentiye girip başka markaya gitmeyin, başka markaya giderseniz de bu fiyatta mucizeler gerçekleşmez ondan bahsediyorum. Alienware Cyro-Cooling alacak paranız varsa ve ısınma da önemli ise evet o zaman Monster alınmaz ancak 2 katını ödemeniz şartı ile.

Bence meseleyi her yönü ile ele alın, hayatınız boyunca verdiğiniz paranın karşılığını tam da istediğiniz gibi, hayallerinizdeki bir ürüne sahip olarak alamayacaksınız. Her malın iyi ve kötü yanları olur. Terazide ağır basan tarafa gidin.

Abra serisi kesinlikle alınmamalı. Kasaları berbat ötesi. Tulpar serisine yönelin mümkünse.

Nasıl darboğaz yapıyor?

Abra serisi alınmaz. Tulpar'lar da bazı soğutması kaliteli modeller var.

O fiyatlara 3050 asla alınmaz hocam bu arada.
Aynen hocam 3050 en fazla 19-25 bin aralığında kabul edilebilir.
Heleki monster abra hiç alınmaz.

Ben yıllarca 15.6 kullandım sonra 17.3 alınca sanki cennetteymişim gibi oldum o yüzden herkese öneririm aynı zamanda dediğin gibi artık çoğu oyuna 16 GB RAM yetmiyor 32 GB olsun 5 kuruş fazla olsun.

neden hocam
Hocam o sizden ram için aldıkları paraya 48 GB ram takarsınız.
Düşük ramli versiyonunu alıp

Son düzenleme:
Ben yıllarca 15.6 kullandım sonra 17.3 alınca sanki cennetteymişim gibi oldum o yüzden herkese öneririm aynı zamanda dediğin gibi artık çoğu oyuna 16 GB RAM yetmiyor 32 GB olsun 5 kuruş fazla olsun.

neden hocam
aga 17.3 de oynanmazki yanına bi monitör al onun cennetinde cennetindeyim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…