Monster laptop alınır mı?

Bütçe
30K
Bütçe biraz genişterse 4060 MSI laptop alınabilir. Arkadaşın alacağı laptop 29k.

Hatta burada daha ucuz ama buradan hiç alışveriş yapmadım.

4060'a 45W koymak mı mantıklı sizce? Beğenmedi atmayı biliyorsunuz fakat araştırmadığınız çok belli MSI'ın bu bütçedeki bütün ürünleri aynı şekilde oluyor.

Monster ücretsiz bakımıyla güzel ama ısı konusunda çok sesli çalışacaktır. Bütçe varsa MSI öneriyorum.
Ücretsiz bakım diye bir şey yok, tamamen kandırmacadan ibaret. 6 ay önce bakıma verdikten 3 ay sonra fazla ısınması nedeniyle bu sefer fanlarına varana kadar söktüm ve gördüm ki hiçbir temizlik yapılmamış, fanlarda 1 senelik tozlar duruyordu. Hadi bilgisayarı sahra çölünde kullandım fan 3 ayda kirlendi diyelim, çekilen termal macunda ya hiç çekilmemiş, ya da o kadar az çekilmiş ki eriyip yok olmuş, olmayanları da kenarlara pump out olmuş. Kullandıkları macunda hem dandik hem de az ya da hiç kullanmıyorlar.

Benim cihazım Monster logolu MSI GP 76 diye kullanmaya devam ediyorum ancak diğer hiçbir modelini önermiyorum. Daha önce de 3. kere V22.2 modeli garantiden değişmiş biri olarak söylüyorum, almayın. Sadece MSI üretimi olanları alın ki, güncel olarak MSI olan tek cihazları Semruk S8, GE78 Raider ile birebir aynı o alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…