Monster laptop alınır mı?

musiii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Benim hiç bilgisayarım olmadı ve ailem bana nihayet PC alacak lise 2 olduğum için. Bana Monster al diyorlar ama ben masaüstü istiyorum. Monster alsam bana uzun süreli gider? Mi çünkü hem üniversite hem de oyunlar için alacağım ve de güzel bir Monster önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 senedir kullanıyorum laptopu sıkıntı hiç çıkmadı (Tulpar modeli) ama masaüstüne gelirsek emsallerine iki katı daha iyi bilgisayarlar var. Laptop olursa gene Monsteri düşünebilirsiniz bence olasılıklar içerisinde.

Markası için Monster diyorlar, sakın alma çöp marka (soğutması berbat teknik destek kötü). İndirimleri kovala, fırsat fiyata hazır toplama bir masaüstü al geç. İhtiyacın olan tüm bilgiler forumda var.

Hocam monster'a bakmayın ve bütçenizi söyleyebilir misiniz ona göre yardımcı olalım.

Bir Monster kullanicisi olarak; sogutmasi iyi. 3000 RPM fanda Fortnite'yi yuksek ayarlarda 144 FPS oynatiyor.

Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum Abra serisi v15.6 modeli bir sorun yaşamadım. Fan sesli çalışıyor ve soğutucu ile kullanıyorum. Fiyatına göre düşünürsek katlanılabilir. MSI, ASUS performansı bekleme. Az paraya az kalite ama çok bir beklentin yoksa benim gibi günlük kullanım oyun vs iş görüyor.

Fiyatına aldanmayın berbat bir malzeme kalitesi var ve çok çabuk arıza vermeye meyilli makineler biraz daha koyun üstüne adamakıllı bir şey alın başınız ağrımasın sonra.

Bir Monster kullanicisi olarak; sogutmasi iyi. 3000 RPM fanda Fortnite'yi yuksek ayarlarda 144 FPS oynatiyor.

Umarım şakadır.

Soba gibidir, sömestr tatilinde erzuruma gideblirsem yanıma bir monster almadan gitmem.

Bluestacks34 kullanicisina konusayim. Konusacaksan adam gibi mesaj yaz emoji atma.

hocam soğutucu hiç bir işe yaramaz monster de alınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…