Monster laptop alınır mı?

şu şekilde anlatmam gerekirse çokca eleştrilen monster ve excalibur denedim ve bahsettiğiniz soğutucu adı verilen ama sadece para israfı olan malzemeyi de denedim lakin eleştirilerden çok daha kötü olduğunu deneyimledim
soğutucu için ise de ufak bir stand alıp doğru hava akışısını sağlasanız soğutucu adı verilen gereksiz aletten daha çok doğru hava akışı sağlarsınız

Evet soğutucu Max 5 derece fark ettiriyor.

Monster'da bir sorun yok ama laptop için marka tavsiye etmek de saçmalıktır. Fiyat olarak hangisi uygunsa onu alın. Masüstü seçeneğin var ise tabi ki masaüstü daha iyi olur.

Monster'da bir sorun yok ama laptop için marka tavsiye etmek de saçmalıktır. Fiyat olarak hangisi uygunsa onu alın. Masüstü seçeneğin var ise tabii ki masaüstü daha iyi olur.

Noktayi koyacak cumle.

O soğutucunun performansı değildir emin olun asla 5 derece fark ettireceğini düşünmüyorum en kralını da denedim.

Elimdeki ASUS Vivobook 14 A412'da model laptopta az kullanmadim hocam. Laptopa da işkence yaptim oyun oynayarak.

Fiyatına aldanmayın berbat bir malzeme kalitesi var ve çok çabuk arıza vermeye meyilli makineler biraz daha koyun üstüne adamakıllı bir şey alın başınız ağrımasın sonra.

Umarım şakadır.

Ağızda sakız gibi Monster kötü diyorsunuz. Monster'e iyi yorum yapılınca sen şaka mı yapıyorsun? Dalga mı geçiyosun diyorsunuz? Peki ben size soruyorum asıl siz dalga mı geçiyorsunuz?

Monster'da bir sorun yok ama laptop için marka tavsiye etmek de saçmalıktır. Fiyat olarak hangisi uygunsa onu alın. Masüstü seçeneğin var ise tabii ki masaüstü daha iyi olur.

Monster da sorun olmadığı kanisina nereden vardiniz tamam bütün ürünleri sorunlu diyemem ama diğer markalara gore daha fazla arıza verdiği bir gerçek bunu kimse yalanlayamaz.

Kotuleyenleer... Alin deneyin su laptopları da tecrübe sahibi olun.

Maşallah konu aldı başını gidiyor. Bir markayı doğrudan kötülemek saçma bir görüştür bence. Marka kötülemekten çok ürünleri hakkında yorum yapılması gerekli çok iyi olan bir markanın da başarısız kronik sorunlu ürünleri olabilir. Marka model atarsanız ona göre karşılaştırarak ya da bütçeniz ne ise ona göre daha iyi önermelerde bulunabiliriz. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…