xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 286 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #11 Ordekizm dedi: Hocam bu konularda cahilim ben watt limiti yapmak kolay birşey mi? Araştıracağım hocam. Hocam Gpt'ye sordum alt taraftan hava alan modellerde alttan üfleyen soğutucular uyumludur, dedi doğru müdür? Genişletmek için tıkla... Hocam uyum konusunda bir şey demedim ben.Uzun vade de fanlara zarar veriyormuş.
Ordekizm dedi: Hocam bu konularda cahilim ben watt limiti yapmak kolay birşey mi? Araştıracağım hocam. Hocam Gpt'ye sordum alt taraftan hava alan modellerde alttan üfleyen soğutucular uyumludur, dedi doğru müdür? Genişletmek için tıkla... Hocam uyum konusunda bir şey demedim ben.Uzun vade de fanlara zarar veriyormuş.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 xmajezik dedi: Hocam uyum konusunda bir şey demedim ben.Uzun vade de fanlara zarar veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece yükseltici alsam iyi fark yaratır mı?
xmajezik dedi: Hocam uyum konusunda bir şey demedim ben.Uzun vade de fanlara zarar veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece yükseltici alsam iyi fark yaratır mı?
xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 286 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #13 Ordekizm dedi: Hocam sadece yükseltici alsam iyi fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu video ya bir bakın fikir sahibi olursunuz.
Ordekizm dedi: Hocam sadece yükseltici alsam iyi fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu video ya bir bakın fikir sahibi olursunuz.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.649 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #14 Çöp usulü çöp hocam almayın.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #15 xmajezik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu video ya bir bakın fikir sahibi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam xmajezik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu video ya bir bakın fikir sahibi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fark yok herhalde ben en iyisi yükseltici alayım. Son düzenleme: 23 Temmuz 2025
xmajezik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu video ya bir bakın fikir sahibi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam xmajezik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam şu video ya bir bakın fikir sahibi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fark yok herhalde ben en iyisi yükseltici alayım.
xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 286 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #16 Ordekizm dedi: Tamamdır hocam Hocam çok fark yok herhalde ben en iyisi yükseltici alayım. Genişletmek için tıkla... Evet tavsiyem o şekilde olur.
Ordekizm dedi: Tamamdır hocam Hocam çok fark yok herhalde ben en iyisi yükseltici alayım. Genişletmek için tıkla... Evet tavsiyem o şekilde olur.