Monster Laptop Almak Mantıklı mı?

fatih78

Hectopat
Daha fazla  
Monster laptop alınır mı sence ? MSI mı? Monster mı? Monster'ın garantisi servisi nasıl bilgilerini yazar mısınız? @Recep Baltaş

Recep Baltaş kimseyle kişisel ilgilenemez. Siz ismini etiketlersiniz, zamanı olursa yazar o zaten. Bunun dışında başlıkta sadece sorununuzu belirtmeniz yeterli. Kötü garanti koşulları ve kalitesiz ürün malzemesi nedeniyle Monster dizüstü tavsiye etmiyoruz.

Monster abra a5 kullanıcısıyım geldiği hafta fan tuşuna sert bastığım için bozuldu ve şarj aletini ezmiştim gönderdim servise tuşu düzeltip yeni alet göndermişler

MSI Ge60 kullanıcısıyım hiçbir problem yaşamadım gayet memnunum GTX850m işimi görüyor .

Msi kalite bakımından daha iyi bir firma fakat, Monster'dan daha iyi bir firma eğer performans olarak almak istersen Monster fiyatları biraz daha uygundur ve daha fazla performansa yöneliktir. Örnek vermek gerekirse Msi 860m ekran kartlı modeli 4000 TL ise Monster'da bunu 2500-3000 TL aralığı bir fiyata alabilirsin.

Para bolsa MSI ve ASUS, para azsa Monster. 4000 liran varsa MSI ve ASUS almaktan çekinme. 2500-3000 liradan yukarı çıkamam diyorsan Monster tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…