4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #11 dogukandegirmanci dedi: Abra A5 V17.1 Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Format at çözülur.(!) Sorun driver kaynaklı diye umut ediyorum. ClevoCC30 kod adlı programı da silip yeniden yuklemeyi deneyebilirsiniz.
dogukandegirmanci dedi: Abra A5 V17.1 Deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Format at çözülur.(!) Sorun driver kaynaklı diye umut ediyorum. ClevoCC30 kod adlı programı da silip yeniden yuklemeyi deneyebilirsiniz.
D dogukandegirmanci Centipat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #12 499337 dedi: Format at çözülur.(!) Sorun driver kaynaklı diye umut ediyorum. ClevoCC30 kod adlı programı da silip yeniden yuklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama o programın sebep olabileceği bir sorun mu var acaba? O sebeple mi dediniz. Problemimin sebebi o olabilir mi?
499337 dedi: Format at çözülur.(!) Sorun driver kaynaklı diye umut ediyorum. ClevoCC30 kod adlı programı da silip yeniden yuklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama o programın sebep olabileceği bir sorun mu var acaba? O sebeple mi dediniz. Problemimin sebebi o olabilir mi?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #13 dogukandegirmanci dedi: Bilgim yok ama o programın sebep olabileceği bir sorun mu var acaba? O sebeple mi dediniz. Problemimin sebebi o olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Control Center 3.0 yani. Silip yeniden yükleyin yazılimsal oldugu icin olabilir.
dogukandegirmanci dedi: Bilgim yok ama o programın sebep olabileceği bir sorun mu var acaba? O sebeple mi dediniz. Problemimin sebebi o olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Control Center 3.0 yani. Silip yeniden yükleyin yazılimsal oldugu icin olabilir.