Monster laptop fanların üretim şekli normal mi?

omrx

Hectopat
Bir fan normalken diğerindeki hava boşluğu çok az. Neden böyle yapılmış bilgim yok. Fark eden var mı? Bana mı denk geldi yoksa?
-

-

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle kullandığın laptop clevo kasa sonrasında da fanların orada az bir çıkıntı olması bir sorun teşkil etmiyor fabrika çıkışlı öyle bende de öyle.

Kasam Clevo değil. Siz nasıl anladınız böyle olduğunu? Ayrıca kim düşünmüşse çok kötü olmuş bu fan tasarımı.

Kasam Clevo değil. Siz nasıl anladınız böyle olduğunu? Ayrıca kim düşünmüşse çok kötü olmuş bu fan tasarımı.

Laptop kasanız Clevo.

Eki Görüntüle 2354394 - şöyle bir şey buldum ancak belki de hem Clevo hem de Tongfang üretimini aynı yer yapıyordur. Nasıl emin oldunuz Clevo olduğuna? Bilmek isterim.

Arkada 2 çizgi var Power tuşu yanında oyun modu tuşu yok Control Center yazılımı Monster kontrol merkezi değil Control Center.

Pardon ben A7 13.3 modeline bakmışım.

Tamam sizinki Tongfang kasa Japon üretimi Semruk'tan sonra en kaliteli kasa tipi Semruk'u MSI üretiyor.

Bence kasa kalitesi yine de kötü. Tamamen plastik çünkü. Ancak Clevo olmadığını biliyordum. Teşekkür ederim

Bence kasa kalitesi yine de kötü. Tamamen plastik çünkü. Ancak Clevo olmadığını biliyordum. Teşekkür ederim

Hocam ben Clevo kullanıyorum leş gibi kuzenimde Tongfang var dokunma falan olarak çok fark etmiyor ama iç kalite çok fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…