omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 17 Kasım 2024 #11 Kompetankedi dedi: Hocam ben Clevo kullanıyorum leş gibi kuzenimde Tongfang var dokunma falan olarak çok fark etmiyor ama iç kalite çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... İç kaliteden kastettiğiniz şey bileşenlerin bilgisayara nasıl yerleştirildiği mi?
Kompetankedi dedi: Hocam ben Clevo kullanıyorum leş gibi kuzenimde Tongfang var dokunma falan olarak çok fark etmiyor ama iç kalite çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... İç kaliteden kastettiğiniz şey bileşenlerin bilgisayara nasıl yerleştirildiği mi?
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.468 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) 17 Kasım 2024 #12 omrx dedi: İç kaliteden kastettiğiniz şey bileşenlerin bilgisayara nasıl yerleştirildiği mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Clevo'da anakart daha ince ısıtma bloğu daha kalitesiz alev gibi yanıyor özel termal ped gibi bir macun aldım anca sakinledi.
omrx dedi: İç kaliteden kastettiğiniz şey bileşenlerin bilgisayara nasıl yerleştirildiği mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Clevo'da anakart daha ince ısıtma bloğu daha kalitesiz alev gibi yanıyor özel termal ped gibi bir macun aldım anca sakinledi.