Monster laptop FIFA'da kasıyor

Daha fazla  
Sahibiyim PC'yi alalı 3-4 ay oldu FIFA 23 oynarken her şey Ultra ayarlarda oynuyordum yaklaşık 2 hafta önce tatile çıktım ve PC'yi kullanmadım 2 hafta sonra PC'yi açtığımda FIFA neredeyse oynanmiyacak durumdaydı FIFA'yi oynarken PC inanılmaz yavaşlıyor inanılmaz FPS düşüklüğü yaşıyordum neredeyse her şeyi denedim yardım edin ne yapmam lazım.

Sahibiyim PC'yi alalı 3-4 ay oldu FIFA 23 oynarken her şey Ultra ayarlarda oynuyordum yaklaşık 2 hafta önce tatile çıktım ve PC'yi kullanmadım 2 hafta sonra PC'yi açtığımda FIFA neredeyse oynanmiyacak durumdaydı FIFA'yi oynarken PC inanılmaz yavaşlıyor inanılmaz FPS düşüklüğü yaşıyordum neredeyse her şeyi denedim yardım edin ne yapmam lazım.

Hep aynı bilgiler fakat driver tam güncel mi tam performans ayarlandı mı batteryboost kapalı mı? Açıksa kapattın mı?

Yalnızca FIFA mı sorunlu, diğer oyunlarda durum nasıl? Güç seçenekleri değişmiş olabilir mi? Batteryboost yalnızca pilde kullanım için bir mod, prize takılı kullanırken aktif olmaz.

Yalnızca FIFA mı sorunlu, diğer oyunlarda durum nasıl? Güç seçenekleri değişmiş olabilir mi?
Yalnızca fifa ve peste gta 5 filan full ayarlarda oynuyorum sıkıntı yok

Hep aynı bilgiler fakat driver tam güncel mi tam performans ayarlandı mı batteryboost kapalı mı? Açıksa kapattın mı?
Kusura bakmayın cahilliğime vurun bu konularda fazla bilgim yok dediklerinizden hiçbir şey anlamadım

Yalnızca FIFA ise sıkıntı sorun cihazda olamaz. Ya oyuna gelen bir güncelleme, ya fark etmeden açtığın bir ayar ya da Geforce Experience üzerinden oyun özelinde ayarlar değişmiş olabilir.

Yalnızca FIFA ve peste GTA 5 filan Full ayarlarda oynuyorum sıkıntı yok.

Kusura bakmayın cahilliğime vurun bu konularda fazla bilgim yok dediklerinizden hiçbir şey anlamadım.

Sorun degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı