Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 6 Eylül 2024 #1 Şöyle 1-2 tane Monster'in çok ısınan laptopundan alacaksın altına bir boru bu boru direk peteğe gidecek RDR2'yi en yüksek ayarlarda açacaksın ve tamam oyun oynarken hem evde ısınacak hem oyun oynayacaksın. TEKNOFEST'e göndermeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Şöyle 1-2 tane Monster'in çok ısınan laptopundan alacaksın altına bir boru bu boru direk peteğe gidecek RDR2'yi en yüksek ayarlarda açacaksın ve tamam oyun oynarken hem evde ısınacak hem oyun oynayacaksın. TEKNOFEST'e göndermeyi düşünüyorum.
porwix Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 150 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Aga mükemmel fikirmiş
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.121 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Ortalama Monster deneyimi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ortalama Monster deneyimi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 6 Eylül 2024 #4 porwix dedi: Aga mükemmel fikirmiş. Genişletmek için tıkla... Bana da acayip mantıklı geliyor.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 6 Eylül 2024 #5 O sırada batarya patlayınca gelen pişmanlık hissi...