Monster laptop kapatınca kasıyor

Emrhanozdemr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun şu. Aradım Monster teknik servisi. Anydestk ile PC'yi hallettiler. Tamam. Oyuna gırınce gercek FPS degerlerını almaya başladım. Sonrakı gun actıgımda yıne aynıydı. Aradım bu sefer baska bir şey yaptı. Sorun duzeldı. Bugün yıne aynı. Delırecegım. Bız bu bılgısyarı hiç kapatmayacağız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorun şu. Aradım Monster teknik servisi. Anydestk ile PC'yi hallettiler. Tamam. Oyuna gırınce gercek FPS degerlerını almaya başladım. Sonrakı gun actıgımda yıne aynıydı. Aradım bu sefer baska bir şey yaptı. Sorun duzeldı. Bugün yıne aynı. Delırecegım. Bız bu bılgısyarı hiç kapatmayacağız mı?
Hocam hiç dikkat ettiniz mi AnyDesk ile bağlandıklarında ne yapıyorlar?

Hocam ne yapıyorlar tam olarak yada laptopda freezer gibi bir uygulamamı var?

geforce ndvia ayarları falan
Hocam sanırım sizin bilgisayar Nvdia değil de IntelHD ekran kartı ile oyunları açıyor ve bu yüzden kasıyor Youtube'da bir kaç tane videosu var Laptop'da Nvdia ekran kartında oyunu başlatma gibi onları bi denerseniz sorununuz büyük ölçüzde çözülecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sanırım sizin bilgisayar NVIDIA değil de ıntelhd ekran kartı ile oyunları açıyor ve bu yüzden kasıyor YouTube'da birkaç tane videosu var Laptop'da NVIDIA ekran kartında oyunu başlatma gibi onları bir denerseniz sorununuz büyük ölçüzde çözülecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ya onu seçtim ama olmuyor.

Hocam sanırım sizin bilgisayar NVIDIA değil de ıntelhd ekran kartı ile oyunları açıyor ve bu yüzden kasıyor YouTube'da birkaç tane videosu var Laptop'da NVIDIA ekran kartında oyunu başlatma gibi onları bir denerseniz sorununuz büyük ölçüzde çözülecektir.

Windows 11'ı 10 yaptım sorun duzeldı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı