Mansouki Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #11 Qwerty12 dedi: Hocam renkliyi seçme diye bir şey yok İlk açılışta değişiyordu sonra panelden renge tıklayınca sabit kaldı. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum bu seride öyle bi özellik yok Zcherby dedi: Eki Görüntüle 770886 Genişletmek için tıkla... Yeni seride bu özellik maalesef yok hocam direkt olarak kontrol merkezi değişmiş gibi duruyor
Qwerty12 dedi: Hocam renkliyi seçme diye bir şey yok İlk açılışta değişiyordu sonra panelden renge tıklayınca sabit kaldı. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum bu seride öyle bi özellik yok Zcherby dedi: Eki Görüntüle 770886 Genişletmek için tıkla... Yeni seride bu özellik maalesef yok hocam direkt olarak kontrol merkezi değişmiş gibi duruyor
Q Qwerty12 Decapat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 124 8 Aralık 2020 #12 Zcherby dedi: Eki Görüntüle 770886 Genişletmek için tıkla... Bu son nesillerde kıntrol merkezi bu şekilde değil Mansouki dedi: bilemiyorum bu seride öyle bi özellik yok Yeni seride bu özellik maalesef yok hocam direkt olarak kontrol merkezi değişmiş gibi duruyor Genişletmek için tıkla...
Zcherby dedi: Eki Görüntüle 770886 Genişletmek için tıkla... Bu son nesillerde kıntrol merkezi bu şekilde değil Mansouki dedi: bilemiyorum bu seride öyle bi özellik yok Yeni seride bu özellik maalesef yok hocam direkt olarak kontrol merkezi değişmiş gibi duruyor Genişletmek için tıkla...
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #13 Qwerty12 dedi: Bu son nesillerde kıntrol merkezi bu şekilde değil Genişletmek için tıkla... Kullandığınız seri hangisi? Kontrol merkezini güncelledim klavye ayarları kayboldu şaka gibi . Son düzenleme: 8 Aralık 2020
Qwerty12 dedi: Bu son nesillerde kıntrol merkezi bu şekilde değil Genişletmek için tıkla... Kullandığınız seri hangisi? Kontrol merkezini güncelledim klavye ayarları kayboldu şaka gibi .
kiwaa13 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Temmuz 2024 #14 benim control center'da ayarlarim boyle gozukuyor, cok renkli gibi modlar kullanamiyor muyum demek bu?
benim control center'da ayarlarim boyle gozukuyor, cok renkli gibi modlar kullanamiyor muyum demek bu?