B bestel Hectopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #1 Laptopumu aldığım günden beri hergün 1 kere mavi ekran veriyor. Ne denesem olmadı hayatımda hiç başıma gelmemişti. Pek bilgim yok bu konuda. Yardım ederseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2015
Laptopumu aldığım günden beri hergün 1 kere mavi ekran veriyor. Ne denesem olmadı hayatımda hiç başıma gelmemişti. Pek bilgim yok bu konuda. Yardım ederseniz sevinirim
B burakgazman2 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #2 Servisi arayın ve laptopunuzu yollayın. Muhtemelen RAM'den kaynaklı bir sorun.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 8 Temmuz 2015 #3 Hiç endişelenmene gerek yok dostum. Belli ki bu teknik bir sorun. Arkadaşın dediği gibi servise gönder. Onlar gerekli işlemleri yapacaklardır.
Hiç endişelenmene gerek yok dostum. Belli ki bu teknik bir sorun. Arkadaşın dediği gibi servise gönder. Onlar gerekli işlemleri yapacaklardır.