ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merhaba Monster marka laptopum var fakat mikrofonu görmüyor. Realtek programı açılıyor kulaklık oluyor ses geliyor ama mikrofon bir türlü olmuyor.
Merhaba Monster marka laptopum var fakat mikrofonu görmüyor. Realtek programı açılıyor kulaklık oluyor ses geliyor ama mikrofon bir türlü olmuyor.
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 870 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 3 Nisan 2025 #2 ErdemCee dedi: Merhaba Monster marka laptopum var fakat mikrofonu görmüyor. Realtek programı açılıyor kulaklık oluyor ses geliyor ama mikrofon bir türlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Monster destek ile iletişime geçmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
ErdemCee dedi: Merhaba Monster marka laptopum var fakat mikrofonu görmüyor. Realtek programı açılıyor kulaklık oluyor ses geliyor ama mikrofon bir türlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Monster destek ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.
KS KS ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 yunusebaran dedi: Monster destek ile iletişime geçmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam internette araştırma yaptım nvidia driver güncelleme yaparken ses driverlerınıda güncelliyormuş realtek kapanıyormuş onu deniyorum. Artı 0 Eksi
yunusebaran dedi: Monster destek ile iletişime geçmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam internette araştırma yaptım nvidia driver güncelleme yaparken ses driverlerınıda güncelliyormuş realtek kapanıyormuş onu deniyorum.