Mansouki Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #11 balikeat dedi: Tabii ki de masaüstü. 24" ve 27" monitörler varken küçücük el kadar ekranlarda oyun oynamaya nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce 4 GB RAM'li 660 mxli laptopum vardı bu 17.3 inç olunca büyük geldi bile diyebilirim.
balikeat dedi: Tabii ki de masaüstü. 24" ve 27" monitörler varken küçücük el kadar ekranlarda oyun oynamaya nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce 4 GB RAM'li 660 mxli laptopum vardı bu 17.3 inç olunca büyük geldi bile diyebilirim.
M Mustafa Erkin Dal Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #12 Masaüstünün kolay taşınamıyor oluşu bir sorun teşkil ediyorsa itx sistemlere de bakabilirsiniz. Hem küçük hem masaüstü.
Masaüstünün kolay taşınamıyor oluşu bir sorun teşkil ediyorsa itx sistemlere de bakabilirsiniz. Hem küçük hem masaüstü.
Mert Ukte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 1.463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #13 balikeat dedi: Tabii ki de masaüstü. 24" ve 27" Monitörler varken küçücük el kadar ekranlarda oyun oynamaya nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanarsın laptoplar monitör veya TV'ye bağlanamıyorlar. Laptop büyük rahatlık, al götür her yere.
balikeat dedi: Tabii ki de masaüstü. 24" ve 27" Monitörler varken küçücük el kadar ekranlarda oyun oynamaya nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanarsın laptoplar monitör veya TV'ye bağlanamıyorlar. Laptop büyük rahatlık, al götür her yere.
Mansouki Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #14 Mert Ukte dedi: Sanarsın laptoplar monitör veya TV'ye bağlanamıyorlar. Laptop büyük rahatlık, al götür her yere. Genişletmek için tıkla... O konuda doğru ancak oyuncu laptopu olunca şarjı 2.5 3 saat anca dayanıyor lapoopun amacıda kalmıyor. Mustafa Erkin Dal dedi: Masaüstünün kolay taşınamıyor oluşu bir sorun teşkil ediyorsa ITX sistemlere de bakabilirsiniz. Hem küçük hem masaüstü. Genişletmek için tıkla... Şu an 150x75 bir masam var taşımak zorunda da değilim yani masaüstü daha iyi olacaktır benim için.
Mert Ukte dedi: Sanarsın laptoplar monitör veya TV'ye bağlanamıyorlar. Laptop büyük rahatlık, al götür her yere. Genişletmek için tıkla... O konuda doğru ancak oyuncu laptopu olunca şarjı 2.5 3 saat anca dayanıyor lapoopun amacıda kalmıyor. Mustafa Erkin Dal dedi: Masaüstünün kolay taşınamıyor oluşu bir sorun teşkil ediyorsa ITX sistemlere de bakabilirsiniz. Hem küçük hem masaüstü. Genişletmek için tıkla... Şu an 150x75 bir masam var taşımak zorunda da değilim yani masaüstü daha iyi olacaktır benim için.