okyzby Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 1 Ocak 2025 #11 OkutayBey dedi: ASUS D320MT-K diye bir şey göremedim hocam ya. Genişletmek için tıkla... Mistix dedi: Hocam anakart modelini yanlış yazmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Satıcı arkadaş yanlıs yazmıs sanırım sordum kendisine geri dönüş sağladığında cevaplarım tekrardan Hououin Kyouma dedi: Bütçen nedir? AM4 tabanli sistem toplamaya kalksan daha uzun omurlu olur. 5600 veya 5700x3D gibi islemcilere yukseltme sansin var. Genişletmek için tıkla... 8 Bin civarında bu sistemler 2. el zaten
OkutayBey dedi: ASUS D320MT-K diye bir şey göremedim hocam ya. Genişletmek için tıkla... Mistix dedi: Hocam anakart modelini yanlış yazmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Satıcı arkadaş yanlıs yazmıs sanırım sordum kendisine geri dönüş sağladığında cevaplarım tekrardan Hououin Kyouma dedi: Bütçen nedir? AM4 tabanli sistem toplamaya kalksan daha uzun omurlu olur. 5600 veya 5700x3D gibi islemcilere yukseltme sansin var. Genişletmek için tıkla... 8 Bin civarında bu sistemler 2. el zaten