Monster laptop tavsiyesi

Bütçe
50000

Berq35

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım. Daha önce bu ya da buna benzer bir konu açıldıysa üzgünüm.

50.000 TL bütçem var buna uygun iyi bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bu bütçeye çok fazla bir seçenek olmadığını biliyorum. Vade farksız 12 taksit yapması ve ekran boyutu 17, 3" olması sebebiyle Monster daha cazip hale geldi fakat 2 seçenek arasında kaldım.

1 - Tulpar T7 V20.6.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

2- Tulpar T7 V26.1.5 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Aslında aman aman bir fark yok ancak yine de fikrinizi almak isterim, tabii başka marka vb. önerinizde olursa çok sevinirim.

Bu arada geçtiğimiz sene iş pc olarak 1. yi kullandım gayet memnun kaldım ama işten ayrıldım, kendime pc alırken biraz daha iyi birşey olabilir mi diye sizlere sormak isterim

Yukarıdakiler arasında en büyük fark:

1. laptopta ekran kartı 140 watt ( 115+25) ama RAM 32 GB DDR4.
2. laptopta ekran kartı 105 watt ( 80+25) ama RAM 32 GB DDR5.

Hem ekran kartı watt yüksek hem de RAM DDR5 ürün yok o sebeple arada kaldım. Önerilerinize açığım.

Şimdiden ilginize teşekkürler.

Kesinlikle Monster alma. Ben 1. seçenektekini aldım ve iade ettim direkt. Çok fazla ısınıyor ve fan sesi çok yüksek. Onun dışında bazı oyunlarda da takılmalar yaşadım. Bence 45 bine bir laptop alıp kalan 5K ya da monitör almalısın.

Arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım. Daha önce bu ya da buna benzer bir konu açıldıysa üzgünüm.

50.000 TL bütçem var. Bu bütçeye çok fazla bir seçenek olmadığını biliyorum. Vade farksız 12 taksit yapması ve ekran boyutu 17, 3" olması sebebiyle Monster daha cazip hale geldi fakat 2 seçenek arasında kaldım.

Aslında aman aman bir fark yok ancak yine de fikrinizi almak isterim, tabii başka marka vb. önerinizde olursa çok sevinirim.

en büyük fark:

Hem ekran kartı watt yüksek hem de RAM DDR5 ürün yok o sebeple arada kaldım. Önerilerinize açığım.

Monster almayın kronik aşırı ısınma sorunu var hocam.

Monster laptoplar iyi değil.

Valla bende daha önce monster kullandım hatta çevremde kullananlarda oldu çok memnun kalınca ona yöneldim. Hp Victus evet çok iyi bir ürün ama hem taksit hemde 16 inç olayı sorun

peki

bunların arasından hangisi seçilir yani ram mi daha güçlü yoksa ekran kartı mı güçlü olmalı

50.000 TL bütçem var buna uygun iyi bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bu bütçeye çok fazla bir seçenek olmadığını biliyorum. Vade farksız 12 taksit yapması ve ekran boyutu 17, 3" olması sebebiyle Monster daha cazip hale geldi fakat 2 seçenek arasında kaldım.

Bu arada geçtiğimiz sene iş pc olarak 1. yi kullandım gayet memnun kaldım ama işten ayrıldım, kendime pc alırken biraz daha iyi birşey olabilir mi diye sizlere sormak isterim

Yukarıdakiler arasında en büyük fark:

Bunu almak diğerlerine nazaran çok daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı