Arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım. Daha önce bu ya da buna benzer bir konu açıldıysa üzgünüm.
50.000 TL bütçem var buna uygun iyi bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bu bütçeye çok fazla bir seçenek olmadığını biliyorum. Vade farksız 12 taksit yapması ve ekran boyutu 17, 3" olması sebebiyle Monster daha cazip hale geldi fakat 2 seçenek arasında kaldım.
1 - Tulpar T7 V20.6.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
2- Tulpar T7 V26.1.5 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Aslında aman aman bir fark yok ancak yine de fikrinizi almak isterim, tabii başka marka vb. önerinizde olursa çok sevinirim.
Bu arada geçtiğimiz sene iş pc olarak 1. yi kullandım gayet memnun kaldım ama işten ayrıldım, kendime pc alırken biraz daha iyi birşey olabilir mi diye sizlere sormak isterim
Yukarıdakiler arasında en büyük fark:
1. laptopta ekran kartı 140 watt ( 115+25) ama RAM 32 GB DDR4.
2. laptopta ekran kartı 105 watt ( 80+25) ama RAM 32 GB DDR5.
Hem ekran kartı watt yüksek hem de RAM DDR5 ürün yok o sebeple arada kaldım. Önerilerinize açığım.
Şimdiden ilginize teşekkürler.
50.000 TL bütçem var buna uygun iyi bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bu bütçeye çok fazla bir seçenek olmadığını biliyorum. Vade farksız 12 taksit yapması ve ekran boyutu 17, 3" olması sebebiyle Monster daha cazip hale geldi fakat 2 seçenek arasında kaldım.
1 - Tulpar T7 V20.6.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
2- Tulpar T7 V26.1.5 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Aslında aman aman bir fark yok ancak yine de fikrinizi almak isterim, tabii başka marka vb. önerinizde olursa çok sevinirim.
Bu arada geçtiğimiz sene iş pc olarak 1. yi kullandım gayet memnun kaldım ama işten ayrıldım, kendime pc alırken biraz daha iyi birşey olabilir mi diye sizlere sormak isterim
Yukarıdakiler arasında en büyük fark:
1. laptopta ekran kartı 140 watt ( 115+25) ama RAM 32 GB DDR4.
2. laptopta ekran kartı 105 watt ( 80+25) ama RAM 32 GB DDR5.
Hem ekran kartı watt yüksek hem de RAM DDR5 ürün yok o sebeple arada kaldım. Önerilerinize açığım.
Şimdiden ilginize teşekkürler.