Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 27 Ekim 2021 #1 Tab ile geçerek klavye ile geçiyorum ekranı. Touch pad bozuk mu yoksa sürücü mü kurmak lazım?
Çözüm A A Archley 27 Ekim 2021 Re Malaka dedi: BIOS'da iken de çalışmadı sanırım, klavye ile kullanıyorum BIOS'u dikkat etmedim. Şimdi Windows 11 kurulumunu tamamlayıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hep öyle Monster genel sorunu o. Windows 10 kurarken de öyle. Sonradan Monster yazılımını yükleyin.
Re Malaka dedi: BIOS'da iken de çalışmadı sanırım, klavye ile kullanıyorum BIOS'u dikkat etmedim. Şimdi Windows 11 kurulumunu tamamlayıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hep öyle Monster genel sorunu o. Windows 10 kurarken de öyle. Sonradan Monster yazılımını yükleyin.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.427 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Ekim 2021 #2 Re Malaka dedi: Tab ile geçerek klavye ile geçiyorum ekranı. Touch pad bozuk mu yoksa sürücü mü kurmak lazım? Genişletmek için tıkla... Sürücü ile alakalı. Artı 0 Eksi
Re Malaka dedi: Tab ile geçerek klavye ile geçiyorum ekranı. Touch pad bozuk mu yoksa sürücü mü kurmak lazım? Genişletmek için tıkla... Sürücü ile alakalı.
KS KS Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 27 Ekim 2021 #3 V. Scaletta dedi: Sürücü ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle ama işin garip tarafı şu an mouse taktım. Mouse çalışıyor. O şekilde halledeceğim. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Sürücü ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle ama işin garip tarafı şu an mouse taktım. Mouse çalışıyor. O şekilde halledeceğim.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.427 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Ekim 2021 #4 Re Malaka dedi: Sanırım öyle ama işin garip tarafı şu an mouse taktım. Mouse çalışıyor. O şekilde halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Mouse ile touchpad sürücüsü farklı, garip değil bence. Artı 0 Eksi
Re Malaka dedi: Sanırım öyle ama işin garip tarafı şu an mouse taktım. Mouse çalışıyor. O şekilde halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Mouse ile touchpad sürücüsü farklı, garip değil bence.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 27 Ekim 2021 #5 Sürücü ile alakalıdır veya programı. Bios ta iken çalışıyor muydu? Artı 0 Eksi
KS KS Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 27 Ekim 2021 #6 Zeuszeus2023 dedi: Sürücü ile alakalıdır veya programı. BIOS'ta iken çalışıyor muydu? Genişletmek için tıkla... BIOS'da iken de çalışmadı sanırım, klavye ile kullanıyorum BIOS'u dikkat etmedim. Şimdi Windows 11 kurulumunu tamamlayıp bakacağım. Artı 0 Eksi
Zeuszeus2023 dedi: Sürücü ile alakalıdır veya programı. BIOS'ta iken çalışıyor muydu? Genişletmek için tıkla... BIOS'da iken de çalışmadı sanırım, klavye ile kullanıyorum BIOS'u dikkat etmedim. Şimdi Windows 11 kurulumunu tamamlayıp bakacağım.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 27 Ekim 2021 #7 Bios ta çalışmıyorsa normaldir orda da çalışmaması. Artı 0 Eksi
SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #8 fn+f1 bas. Artı 0 Eksi
KS KS Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 27 Ekim 2021 #9 SurgeTheProtector dedi: FN+F1 bas. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim uykuya aldı. Artı 0 Eksi
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 2 Çözümler 30 27 Ekim 2021 #10 Re Malaka dedi: BIOS'da iken de çalışmadı sanırım, klavye ile kullanıyorum BIOS'u dikkat etmedim. Şimdi Windows 11 kurulumunu tamamlayıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hep öyle Monster genel sorunu o. Windows 10 kurarken de öyle. Sonradan Monster yazılımını yükleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Re Malaka dedi: BIOS'da iken de çalışmadı sanırım, klavye ile kullanıyorum BIOS'u dikkat etmedim. Şimdi Windows 11 kurulumunu tamamlayıp bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hep öyle Monster genel sorunu o. Windows 10 kurarken de öyle. Sonradan Monster yazılımını yükleyin.